Prens_annesi_Aysel 5 aydir doğum yaptim bu süre içinde düzenli adet gördüm 6 gündür adet olmuyorum bu durumu yaşayan varmi hamilelikten korkuyorum daha erken
Elisabt Prens_annesi_Aysel bende 6 ay düzenli görmüştüm 10 gün gecikmişti test yaptım pozitifti sizde test yapım 6 gün geçtiyse çıkar hayırlısı olsun
Elisaipek Prens_annesi_Aysel bende düzensiz oluyorum 6 aylık bebeğim geçen ay 18 de olmuştum bu ay hala olmadım çok korkuyorum prezervatifle korunuyoruz emzirince gecikme olur diye okudum ama inşallah öyledir benimde sizinki de siz neyle konuruypsunuz acaba ?
Prens_annesi_Aysel Elisabt test yaptim ama 3 gün önce gece yaptim negatif internettede negatif cikarsa yanlis olabilir ve sabah yapin diyorlar siz ne zaman yaptiniz acaba
Elisabt Prens_annesi_Aysel akşam üstü yapmıştım ama 10 günlük gecikme olduğu için anımda net çıkmıştı 2 tane test üste üste yaptım
Eymenegebebekler Smy16 ayy ben 1 ay gecikme yasadim cok sukur gecen ay ve bu ay adet gordum ve hemen spiralimi koydurttum 😁
yusuf11 Smy16 ayni kaderi yasamisiz bende kizim 4 aylikken hamile kaldim suanda kizim 6 aylik cok zor surec bekliyo ama rabbimden gelene raziyiz
Smy16 Prens_annesi_Aysel korkunun acele faydasının olmadıgını gördüm ben 😂😂 2. Bi cocuk düşünmüyosan eger hemen spiral taktır gerçekten çok zor , 😂
Prens_annesi_Aysel Elisaipek prezvatif kullaniyiruz o da bazen. eşim dikkatlidir ama yinede korkuyorum
Nisan12 Prens_annesi_Aysel benimde aynısı oldu 6 gün gecikti diye 6.gün test yapmıştım pozitif çıkmıştı
Prens_annesi_Aysel Nisan12 ayyy olabilir yani benimde ve hamilelik belirtileride var bugün bir test alip yarin sabah ilk işim bakmak
Sedefe Prens_annesi_Aysel 8 aylık oğlum var geçen ay benim de 6 gün geçti acaip kötü oldum ama sonra geldi Rabbim den gelene razıyız ama insan üzülüyor daha diğeri küçük yetemem vs gibilerinden 2-3 yaşlarında olsa asla takmam ama dediğim gibi küçük olunca acaip hissediyor insan
Blackcloud Prens_annesi_Aysel E geri çekilme korunma yöntemi değil ki, hamile kalma olasılığı yüksek malesef korunmasız ilişkilerde.
BARTUMOM Prens_annesi_Aysel benden bir tane daha benimde hep düzenidir 6 gün gecikti test yaptım kimisi var kimisi yok dedi gidip kan verdim bakalım sonuç ne çıkıcak 🤦♀️