Sevvedaa Bu işi profesyonel yapanlara sözümüz yok eğitici oyunlar ekstra bir iki dil öğretebilen yardımcılar var. Biz yurdum insanı, anne abla karışımı bi şey istiyoruz o bile 6 binse yanmışız biz
Mumsy Sevvedaa yabancı yatılı yardımcılar da 7 ye geliyor. Hem de dediğiniz gibi dil bilen. Ekstra ev işi yapan vs vs
Gizemhzl Mumsy o zaman bir çocuk gelişimi mezunu veya okul öncesi öğretmeniyle fln anlaşın atanmadılarsa asgari bile alamıyorlar kreş ve özel okullarda . Asgari ücrete geleceklerine eminim
kuzeyto Mumsy istanbul degil mi, maalesef asiri ucuk fiyatlar, ama aramaya devam edin 4500e de bulursunuz bence🙏 Parklara cikin bol bol biz bakicimizi parkta bulduk😂
Mumsy Kaan01 aynen öyle. Çalışma yeri ev. Bebeğim zaten gün içinde 2 saat uyuyor. Yemeğini ben yapıyorum öğle arasında da ben ilgileneceğim 1 saat. Yani 6 gerçekten çok geldi. Piyasayı bilmediğim için açtım başlığı
ataninannesii Mumsy ay yok daha neler. kesinlikle aramaya devam edin bence mutlaka bulursunuz. asgari ücret istese anlarim da o ne öyle
watermelonlove Mumsy Eğer bu fiyatı istiyorsa 2 yıllık çocuk gelişim mezunu ya da 4 yıllık okul öncesi öğretmeni mezunu biriyle anlaşın en azından bu parayı eğitimli birisine vermiş olursunuz şuan ücretli öğretmenlikte bile bu parayı almıyorlar
Themia Kaan01 valla bende öyle ama bulunduğum yerde yöneticiyim uzun yıllardır çalışıyorum. İşimide bırakamam mecbur kalınca ne yazık ki veriyorsun
BARTUMOM Mumsy işimi bırakıp ben gelip bakayim o paraya hem de kendi alanım ben uni mezunu olduğum halde özel sektörde anca o parayı alıyorum kayınvalidemin kıymetini bileyim yoksa bende çalışamazdım bakıcıya o parayı vericeksem
Themia Kaan01 suan ücretsiz izindeyim zaten kızım 1 yaşında olduğunda işe başlayacağım ama maddi durumum iyi olduğu için çok şükür güvenmemin de zaman alacağı için erkenden bakıcı olayını hallettik 🙏🏻