Sumoo sedanur4004 biter mi okadar gün , Allah’ım nasıl gecicek ,1 haftadır böyle hemen hemen çıldırmak üzereyim 😢😢
Sumoo honeyybee_ her hafta duzelcek umudyla düzen kuracak umuduyla geçiren , sonrası koca bir hayal kırıklığı olan kişi annedir😂
Oykunil honeyybee_ qy benm bebegim zaten kolik ve çok agliyo okadar uzun atak duusnemiyorum sırf bu ağlamaları video aldim dr getirin tetkik yapalı dedi sakinlesmiyo ins bisey cikmaz
mommysharks Kızım 23 günlük oldu 3. Hafta atağı diye bir şey var mı acaba iki gündür çok huysuz uyumuyor
alice0334 Sumoo benim oğlumda aynen öyle ve kafayı yemek üzereyim normalde emer uyurdu yerine koyunca şimdi hemen uyanıyor bu saat oldu hala ayakta
Sumoo alice0334 kaç aylık, evet düzeni vardı uyurdu şuan gündüz asla uyumuuo ne yapsam boş takii gece 23 24 sivari bayilio artık sancılı bir şekilde , anlamayorm bu nasıl atak 1 saat bile uyumaz mi
alice0334 Sumoo 2 ay 25 günlük tam 12. Hafta atağındaymış dediğiniz gibi yok sıfır uyku ya sıfır nasıl dayanıyor anlamıyorum sürekli mızık mızık