Sumoo Bebegim 3 aylık oldu ama son beş gündür çok değişti asla uyumuo gündüz sıfır uyku,gece bı kaç saat ,atak mı nedir bu var mı böyle 16 saat uykusuz bebek😥😥 çıldırcam 😥😥
sedanur4004 Sumoo 5 aylık olacağız inşallah haftaya ve cok yoruldum artık hem atak yaşıyoruz bir buçuk aydır hemde bu süreçte hastalandık henüz atlatamadı sureklı bi burnu tıkanıyor horlama gibi sesler çıkarıyor geceleri 1742848823 kez uyanıyor ne Zaman bitecek bu atak 😫
alice0334 Sumoo benim oğlumda aynen öyle ve kafayı yemek üzereyim normalde emer uyurdu yerine koyunca şimdi hemen uyanıyor bu saat oldu hala ayakta
Bbmomy 3 ay 11 günlüğüz 5 gün sürdü atağımız yeni yeni öğrendiği şeylerle karşımızda şimdi 💃🏻 Oyuncakları bilinçli bir şekilde tutmaya başladı ilk sesli kahkahasını attı 🤲🏻Atak geçtikten sonra gör bide bebişinii🤌🏻
sedanur4004 Sumoo 4 ay atağı 35 gün sürüyor 😏 bizimki biteli 9 gün oldu ama atak etkileri devam ediyor malesef
Bbmomy Sumoo evetttt artık ara ara kahkaha atıyor sesli sanki beni anlıyormuş gibi geliyor daha anlamlı bakmaya başladı ♥️
Oykunil honeyybee_ qy benm bebegim zaten kolik ve çok agliyo okadar uzun atak duusnemiyorum sırf bu ağlamaları video aldim dr getirin tetkik yapalı dedi sakinlesmiyo ins bisey cikmaz
honeyybee_ sedanur4004 bizimde uyku duzeni sanirim kalici olarak bozuldu saatlerde öyle ne fena atakmis
Sumoo sedanur4004 biter mi okadar gün , Allah’ım nasıl gecicek ,1 haftadır böyle hemen hemen çıldırmak üzereyim 😢😢
Sumoo honeyybee_ her hafta duzelcek umudyla düzen kuracak umuduyla geçiren , sonrası koca bir hayal kırıklığı olan kişi annedir😂