Aybersa Deletedmom_41 yaaa evet ,havuz başında heykellik mi jsjsjs çok severdim , şimdi çocuklarımız büyüse de ogretsek bir kaç 90 li bulup😂😂😂
lalbg tineanigra ah anthony…. Ah benim ballı bademim… o öldükten sonra gelen esmer çocuk da aynısıydı ama anthony olamadı..🥺
lalbg Deletedmom_41 benim yeğenim 2001 doğumlu. Şimdi teyze ben evleniyorum diye gelse ağız burun dalarım herhalde😂
lalbg tineanigra sen diyince hatırladım. İlk aşkım kerim tekin yazmıştım ama ilk aşkım anthony’di ne ağlamıştım öldüğünde🥺 babaannem falan hep birlikte izlerdik öyle bi çizgi filmdi o😂
tineanigra lalbg pembe dizilerden beterdi ya çocuklar için hiç uygun değildi aslında ama bütün çocuklar izlerdik 😁😁
Gari_de_Gari_45 Deletedmom_41 başka nler vardı.O dönem sihir annem başlamıştı onu da şok izlerdim ben 😂
Denizzz88 saRiiii ahhh ah bende 88 liyim gözümde canlandı bunların hepsi 90 ları dibine kadar yaşamış biri olarak çok özledim o zamanları 😥 Kerim Tekin’e hele aşıktım Allah rahmet eylesin
lalbg tineanigra hahaha şu anki animeler gibi ama tek fark candy cidden duygusaldı şimdi animelerin içerisinde ne ararsan var🤦🏻♀️
Danerys Deletedmom_41 yok ya o kadar özlemiyorum 😅😂 arada ansak yeter. Sihirli annemi falan şimdi de izliyorum zaten😂 eğitim sistemimizde ciddi problemler var . Şimdi olsa hocayla kavga ederdim 🤣
lalbg Deletedmom_41 saygı duyuyorum ama cidden çok üzülüyorum gençliklerini bekarlıklarını doyasıya yaşamadıkları için🥺