Rumeysa28 Kızlar temizlik yaptıktan sonra ağzında burnunda domestos kokusu olan varmı şimdi banyoyu yıkadım burnum ağzım hep domestos kokusu tadı var 🤔🤔 ne yapılması lazım bilen varmı 🤔 daralıyorum ya 🙄
Serpil51 Rumeysa28 her seferinde domates diye okuyorum nası ya diyom temizlikle domatesin ne ilgisi var 😂 ben maske takıyorum iki tane ama etkisi yok sürekli bişeyler yiyip içiyom dışarı çıkıyorum temiz hava alıyorum bi süre sonra illa ki geçiyor
Gulzeynep Rumeysa28 bemimde öyle olur canım özellikle banyoyu ve tuvaleti uzun süre yıkadığımda burnumda ağzımda tadı kalırtemizlediğin yerleri domestos u az dök ve bol bol temiz hava al
havana1 Serpil51 Eşime domestos al dedim resim atmış çeri mi alayım normal mi diye 🙄 Domestosun fotoğrafını yolladım artık anlasın diye 😃😃
Rumeysa28 Gulzeynep geçen gün yıkamıştım bugünde halısı yıkamadan geldi temiz temiz sereyim diye yeri musluk klozet duşakabinin zeminini yıkayayım dedim ağzım burnum olduğu gibi domestos 🥺
RainOverMe Ben niye domates okudum ya😅 kafam gidik sanırım burnunuza su cekip sümkürdünüz mu agzınızı gargara yapın gırtlaga kadar yapabılırsenız belkı faydası olur
Rumeysa28 RainOverMe ay şimdi koltuğa uzandım kalktığımda yaparım dünden beri temizlik yetti artık belim hareket etmiyo 🥺🥺yarında mutfak camı balkonu perdesi yerleri var 😔😔 mutfak dolaplarını da bidaha ki hafta sonu silerim 🥺
Noname21 Rumeysa28 her seferinde zehirleniyorsun muhtemelen 40 insan sonra da astım olursun Hadi seni geç de çocuğa solutma sakin senin eller kokuyor ise çocukla solumus oluyor
Rumeysa28 Noname21 elimi sabunla bol bol yıkıyorum çocuk babasıyla salondaydı kapısı kapalı vaziyette 😔 bişey olmaz yavruma