cicekbahcem Güzel anneler bebeğim 6-7 ay arası bes kelime falan söylüyordu 8.5 aylık su an , herşeyi unuttu Ses çıkarıyor ama baba mama değil TV ile hiç ilgimiz yok Böyle unutan oldu mu? Sessizlesen?
Zebe cicekbahcem benimkinin geçen haftaya kadar 5-6 kelimesi vardı. Şu an hiçbirini söylemiyor. Dönem dönem olabileceğini düşünerek çok üzerinde durmuyorum. 17 aylık
sadeturkvatandasi cicekbahcem gerçekten 6 aylıkken 5 kelimesi mi vardı 😲 kızım 5 ay 10 günlük anlamsız sesler çıkarıyor sadece agu magu tarzı. Maşallah bebeğinize.
Zeyn07 cicekbahcem 6 .ayda annii filan diyordu bir sure anni dedi sonra dede demeye basladi suan gun boyu de de de de at diyor devam dede ye 🤣 ama anne demeyi birakti baba hiç demedi agu filan hiç söylemedi degisik tırrr filan diyo kendi kendine ama oyle bilinçli soylemio bence yani suan bebegim 9 aylık
cicekbahcem sadeturkvatandasi 6-7 ay arası ama şimdi hiç yok unuttu gitti 😔 benimki de o zamanlar öyleydi
Utkucan cicekbahcem gelir hiç merak etmeyin oğlumda bay bay yapmayı öğrendi mesela sonra bıraktı alkışla başladı bay bay hiç yapmıyordu şuan ara ara yeniden yapmaya başladı kelimelerde öyle
Yica cicekbahcem unutmuyor onu hafızaya artı ilerleyen zamanda daha bilinçli söyleyecek. Benim bebeğimde de o tarz sesler vardı iki gündür anne demeye başladı ama bırakmıştı bir dönem şu an tekrar çıkardı onları
cicekbahcem Utkucan Ya Bizimki de bay bay yapmaya çalışıyor ama sağ sol sallıyor bırakıyor, bebek bay bay i öyle mi olur
Havvakck cicekbahcem benim kide baba nenne gel gel diyosy birden sustu atakda o yuzdendir insallah ya
Utkucan cicekbahcem her çocuk biraz farklı yapıyor işin açığı ama bay bay yap diyince o hareketi yapıyorsa öyledir🤗