mucizem_200921 Arkadaşlar bunu yazarken oğlum koynumda emerken yazıyorum meme reddine çözüm buldum 6ci ayında emzire bildim keşke DHA önce deneseydim.dedim toplanın kizlar
Burculicee mucizem_200921 biz geç kaldık 10 aya yaklaştık artık benden süt gelmez ne yaptınız merak ettim
Sevgi64 mucizem_200921 Merak ettik valla bnim kixim iki bucuk aylik iki gundur zorla emziroyorum anlatin dinleyelim
mucizem_200921 Songena19 cnm fön makinesi sesini aç o an emzir birz koltukta zıpla ya da ayakta inan bı iki tutuyor hemen benim bugün 3 cu günüm 5 aydır emmiyor bugün 6 cı ayına girdik ve emdi
mucizem_200921 Burculicee fön makinesi sesi cnm ben her yolu denemiştim.emzirme danışmanları hepsini ama fayda etmedi birinin tavsiyesi ile yaptım hemen aldi
mucizem_200921 Ceren_301121 kuzum fön makinesi sesini aç YouTube de ve koltukta biraz ziplayark memeyi ver ama inat ederk değil güzel güzel konuş pozitif enerji gönder
mucizem_200921 Ayazinannesi3001 Sessizol Nsykt 2cocukannesi__ Guzelanne34 minel_ciler2 anayim_ben_ana Pamuguum Kızlar ben böyle yaptım oğlanı kucağıma aldım fön sesi açtım interneten. Koltukta biraz memeyi ağzına verip zıpladım bı iki ağladı sonra konuştum tekrar memeye verdim ilk güven verdim ona sonra tekrar annecim.bak burdayım hadi anneyi eme bilirsn dedim sonra emdi şükür 3 gündür çok gzl emiyor masallah diyin kızlar pes etmeyin 5 aydır ben çabaladım hiç yorulmadn şükür emdi artık sağım yapmak elimi kolumu bağlamıştı bı yere gidemiyorum.korkudan yok süt soğudu yok çok ısındı yok ekşi di yok süt kalmadı ay az aktı artık psikolojik olarak çökmüştüm ya gece uykum yoktu oğlum uyurken süt sağardim o uyanmasın diye 40 takla atardim korkudan
Sblatc Arin3313 farklı pozisyonlarda denemek işe yarıyormuş ama diğer türlü almıyo hep bu şekilde mi alıyo artık. Ben nerdeyse amuda kalkacaktım bi ara😂