gocebebirbayan Bebeğime ev içinde bindirebilmek için salıncak almak istiyorum. Yorumlarda biri iyi diğeri kötü yorum yapmış hep. Alan arkadaşlar kullandığınızı atar msıınız hangi model aldınız ?
Deletedmom0099 gocebebirbayan şoktan almıştım memnunum ama hep yanında oturuyorum devrilme ihtimali olabilir
kahvekokusuu gocebebirbayan marka olarak bilemicem ama önünde mama tablası olan yatırıp kaldirilabilenler genelde daha kullanışlı oluyor benim yegenlerim cok severdi oğlum hiç sevmedi satmıştım bende
Melisbugi gocebebirbayan trendyoldan aldım ben canım baya memnun kızım şuanda salonda asılı resim bilmediğim için atamıyorum düşme ihtimali içinden çıkabilme ihtimalide yok kumaş
gocebebirbayan Deletedmom0099 bu tip olmaz kuzu ya duvarı tavanı deldirmez eşim evi satacağız borcu bitince çünkü
gocebebirbayan kahvekokusuu ondan alıcam ama marka model satıcı lazım. Çünkü milyon tane baktım trendyoldan biri diyor kayıyor diğeri beğenmiş, öteki ürüne biri diyor demiri ince diğeri demiş harika ne olduğu belli değil
Medusafer gocebebirbayan ben hen kendi evimize hem annemlerin evine astariart marka salıncak aldım çok memnunum çocuğu bindirmeden önce defalarca esim bindi denedi hiçbir sorun yaşamadık diğerlerine göre fiyatı birazcık yüksekti ama güvenlik olarak çok iyi
Ummuscetinkaya gocebebirbayan ben trendyoldan almıştım kumaş salıncak. 1 seneyi geçti hala kullanıyoruz. Çelikle asılıyor zaten bizimki 30 kg ya taşıyor
RainOverMe https://ty.gl/hn70f7kx60 Bunu aldım martta 1 sene olacak cok memnunum epey derin düşme falan olmaz. Kızım cok cok hızlı sallanıyor hıc sıkıntı olmadı . Firmadan memnunum sıkıntınız sorununuz olursa ilgileniyorlar tasıma kapasitesi de iyi. 45 kg a kadar tasıyor dıye belırtıyor firma. Bu arada barfix cubuguna astık bız. Duvar delmeye gerek kalmıyor. Annemlere goturup kurdugum da oldu
Noname21 gocebebirbayan https://www.e-bebek.com/pilsan-demir-ayakli-salincak-p-pil-07-968 Ben bunu aldım tavana asilanlara güvenmedim 100 kiloya kadar taşıyor kenarları ip değil içinden demir geçiyor. Bende kendim kaç kere bindim 1 sene falan oluyor alalı Memnunum.
Esra-ozsusam4 gocebebirbayan merhaba bende satıyorum tavana asılan degil ev içi üç kademeli yatıs tenteli