Aysegl59- Kızlar bebeğim 35+ 3 de 2960 Gr doğdu şuan 4 aylık prematüre anneleri ek gıdaya ne Zaman başladınız 6 aylıkken mi sağlık ocağı doktoru yaşıtlarına yetismis baslarsin 6 ayda dedi ama merak ediyorum nasıl ilerlediniz.
30undabiranne Aysegl59- 33 haftalık doğum yaptım doğması gereken zamana göre başladım. Düzeltilmiş yaşına göre başladık
frambuaz Aysegl59- benım bebegım de 34 haftalık dogdu kilosu 3200 dogdu suan 4 aya yeni girecegız doktor tadıma baslatacak
birprensannesi__ Aysegl59- ay bizde 3 aylik olduk 1 ay sonra başlamak istiyorum doktor izniyle tabi kilosu cok az hala 4 kilo bile değil açıkçası çok endişeliyim zayif küçük diye
Ogretmennnnn_____ frambuaz 4. Ay çok erken değil mi desteksiz oturabiliyor mu doktorunuzun tadım olarak nitelendirdiği durum ne tam olarak 🤗
Oykunil frambuaz anne sütümü mama mi 3. Ay mi söyledi bidahaki aya geceriz diye bizde 3. Ay kontrolüne gideceğiz bu haftada belki bize de söylermi bizimde mama ile besleniuor ama cok gaz var cokcok
frambuaz Minos_oglum tepki veriyor ses cıkarıyor ama daha cok erken desteksiz oturması ıcın, kilosu 3 hafta once 7500 klioydu
Tubaceyran birprensannesi__ bn im bebeğim 35 haftada doğdu 2800 dü şu an iki buçuk atlık 5 kilo bi doktoruna konuş bence de zorluk yaşana birprensannesi__ sn aylıkken mi ek gıdaya başlıyorsunuz neden dağa küçük değil mi
ahmetseliminannesi Aysegl59- ikizlerim 32+5 te doğdu birisi 1960 diğeri 2280 doktorumuz 5 aylıkken başlatmıştı
Esra321 Aysegl59- 36 haftalık Doğdu oğlum 5 ay13 günlük7 kilo yeni başladık yoğurtla güzel gidiyor şuan
benaslindayohum Aysegl59- 33+4te 2090 dogdu 6ay 15 günlüktü 3 gun kurali ile basladik o da artik yerken agzimizin icine bakiyor öne dogru atılıyor diye ek gidaya acele etmenin bence bi anlami yok 8 aylik olana kdar da hep tadimlarla gecti 9 aylik olunca hem tadim hem ogun olarak devam edicem
Ayse01_ Aysegl59- doktor muayenesinde doktor kilo ve gelişimine göre söyler sana her bebeğin gelişimi farklı sonuçta benim bebeğim de prematüre 6 ay a girdiğimiz an kontrolde doktor başlayabilirsiniz dedi .
Minos_oglum frambuaz masallh Allah bağışlasın insallh bı an önce benim bebeğimde tepki vermeye başlar
Birdunyabircennetannesi Aysegl59- 35+2 de doğum yaptım 5 buçuk ayında başladık ek gıdaya şuan 8 buçuk aylık
Egzo229 32 haftalık doğum yaptım. 6 aylıkken başladık bizde. Şuan 7 buçuk aylık yavaş yavaş öğünlere başladık. 1-1 buçuk ay tadım gibi oldu
ikizlerinannesi2985 Aysegl59- sağlık ocağı hiç bir şey bilmiyor prematüreler konusunda. Bize de kro.6 aylıkken ek gıdaya başla geç kaldın dedi. O zaman düzeltilmiş 4 aylıklardı. 2 doktor takipliyiz. İkisi de çok erken oldugunu söyledi. Sadece mama ile beslendikleri için düzeltilmiş 5 aylıkken ek gıdaya başladık. Sırf anne sütü alsalardı 6.aya kadar bekletecekti doktorlar.