tugbahy6 Uyutuyorum 10 dk uyuyor uyanıyor enerji tavan oynayacak emeklicek nedir bu ya 🤣 az önce uyudu uyandı ulan sabaha kadar uyusana kalktı gidiyor (9 aylık)
Vanilya tugbahy6 Ayy kabus gibi bir gece kızım emziksiz uyumaz kaybettim emziği yer yarıldı içine girdi emzik. Eczane eczane aradık yok nöbetçilerde.. iki kez gitti eşim. En son kızımı eczaneye götürdük seçtirdik falan derken kıyamet koptu yaa. Bir taneyi kabul etti çok şükür. Bir sürü emzik aldık boş yere.Bu gece nasıl bir gece Ya
EftelyaUmut tugbahy6 9 ay 6 günlüğüz memede 10 dk yatıyor koyuyorum yerine çocuk full enerjili geri uyanıyor.
Denizmooom tugbahy6 bizimde 2 3 gündür öyle ağlıyor yarım saate 1 saate kalkıyor yatağın içinde. Allah tan oyun demiyor hemen emzirip sallıyorum kaldırsam oynar kesin😂
lalbg tugbahy6 15 aylık kızım. 15 aydır doğru düzgün uyumadım. Önceki gün 04:00’te uyandı uyumadı full enerji oyun oynuyo. O oynuyo ben ağlıyorum artık🙈 09:00’da uyuduk tekrar. Ben akıl vermeyeyim o yüzden😂
lalbg tugbahy6 keşke sabahın köründe uyansa ben razıyım. Allah kolaylık versin verebiliyosan uyku eğitimi ver☺️
tugbahy6 EftelyaUmut 5 aylıktan beri böyleyiz biz gece diş ağrılarıyla başladı Sabaha karşına kadar oyaladım çok ağrısı oluyordu öyle başladı öyle devam ediyor gündüz uyuyor gece ayakta
yuhumgeliy Bizde de aynı çok uykusu vardı 22:15de uyandı 25 dakika uyumuştu, 2 buçuk gibi ağladı salladım hemen uyudu yatağa koydum 5dakika geçmeden uyandı 😂 şimdi tekrar sallıyorum