Sibelcantosun Deletedmom8453 🤣🤣🤣yok çok titiz aşırı babam petrol kralı gibi bişey ama asla aldırtmazdı hala öyleee
Sarelinagis mustafanin-annesi07 Hastalarda kullanıldığını duymuştum ben litreside baya pahalı diyorlardı
SweetPaw mustafanin-annesi07 eşşek değil o keçidir sanırım. Böyle bir iddia var. Anne sütüne bileşen olarak en yakın süt keçi sütü diye ama tamamen doğru bir bilgi değil. Anne sütü yada mama yerine geçecek bir sey değil. Ama ek gıdaya geçtiği dönemde beslenmesinde destek amaçlı kullanıldığında faydası yüksek. uzun süreli tüketimi kansızlığa neden oluyor bu da aklınızda bulunsun.
YgmrEzel mustafanin-annesi07 en yakını keçi sütü fakat onu hemen sağıldığı an sterilize etmek kaynatmak vs gerekiyor uğraşılacak gibi değil aşırı mikrop üretir en iyisi mama . Bebek kaç aylık
mustafanin-annesi07 YgmrEzel YgmrEzel daha 2 haftalığız sütüm var ama yetmiyor herşeyi de deniyorum artsın diye Mayıs ayında işe başlayacağım şimdi yine önce emziriyorum sonra mama veriyorum ama o zaman ben olmayacağım en azından sağıp bırakabilirsem yine anne sütü alır çok moralim bozuluyor düşündükçe
zeynepada56 Doğru bilgi bende lisede duyduğumda baya şaşırmıştım çocuk gelişimi okudum bu arada yalnız içirilmesi dinen uygun olmadığı için talep edilmiyor bizde inek keçi gibi etini yendiğimiz ürünlerin sütünü tercih ediyoruz yani kişisel değil devlet yasamız böyle ☺️
YgmrEzel mustafanin-annesi07 evet siz şimdiden sağıp buzluğa biriktirin evde bakacak kişi onları versin iş yerindede sağıp dolaba koyun akşam gelince içirin akşam evde sağdığınızıda gündüzleri versinler aralarda mama takviyesi ile
oykununannesiiii mustafanin-annesi07 ya niye bozuluyor moralin. Psikoloji herşeyi etkiliyor en çokta sütünü ! Çocuklar birl şekilde büyüyor anne sütü veya mama ne fark eder ki önemli olan sağlıklı olması kilosu yerinde olması. Sen sık sık emzir mayısa daha var ne alsa kâr tabiki. Birde gün içinde 2 saatte bir göğsünü sağ sütün artar emzirme danışmanı demişti bana.
Brokolilim mustafanin-annesi07 Eşşek sütü mamadan pahalı üstelik sağım sütler yüksek ısıdan sonra şoklama gerek bakteri üretmesin diye değil eşşek sütü inek sütü bile içirmeyin mümkünse mama verin sütünüz yoksa
MelinayAsel29 mustafanin-annesi07 keci sutu degil miydi o Essek hic duymadim binek hayvanin eti sutu yenmez icilmez diye biliyorum at esek katir
Lezginka Keçi sütü de değil. Keçi sütü demir içeriği bakımından yetersizdir. Formül süt yani mama tek çaredir.
lalbg mustafanin-annesi07 at sütü daha faydalı ama napalım at mı sağalım😂 verme canım hiç birini sütün yoksa mama ver☺️
Akayaycan mustafanin-annesi07 işine karışmak gibi olmasın ama mama ver aşkım sen boşver eşek sütünü felan
nurelem Anne sütüne yakın süt olarak bilinir, babam kanser hastasıydı son dönemlerinde eşek sütü içmeye başlamıştı fayda ettiğini söylese de tam anlamıyla fayda göremedik ama bebek için kullanılmamali. Mamalar boşuna mı var