Baby01 Kızım 13 aylık hem balık yemediği için hem de iştahsız olduğu için bir takviyeye başlayacağım.Doktorum möllers alabilirsin dedi.Siz faydasını gördünüz mü iştah konusunda
herseyguzelolacakk Baby01 içerse ne mutlu çünkü benim bebeğim içmedi 🥲 o yüzden faydasını da göremedim
irva Baby01 Tutti frutti olanını almıştım oğluma ama hiç sevmedi ve kabız yaptı.Bende ocean portakallı olanını aldım.Bunu severek içiyor görünce hemen ağzını açıyor.Ama tercihim tabiki möllers.Bir kaç ay sonra tekrar onu denicem.
RuzgarGulsah Baby01 möllers kullanıyorum oğlum itiraz etmeden içiyor 🤗 iştah için de bir ara iştahı yoktu sanki açtı gibi ya da benim oğlan eskiye döndü ☺️
Zey-yus50 Baby01 mölers tutti furitti olanı kulanıyoruz kokusu güzel tadı çok güzel değil ama çok itiraz etmio içio maşallah iştah konusunda benimki yiyen bebe bilemicem😬
herseyguzelolacakk Baby01 tutti furitti olandan aldım. İlk başta çok hoş bi kokusu var aslında. Ama içinde bariz o kötü tat geliyor ağza. Aslında çocuk haklı. İçmemekte. Bende içemedim 😏
Blackcloud Benim kızım easyfish oil kullanıyor, jelibon gibi. Diğer sıvı olanlar kokuyor sevmeyeceğini bildiğim için bunu tercih ettim.
herseyguzelolacakk Blackcloud onların tadı kokusu yok mu acaba? Şurubu içemedi bebeğim bizimki de 20 aylık. Öyleyse bende sizinkinden alayım
minnosum25 Baby01 Evet gördüm çok şükür bir kilo aldk aşırı mutluym anlatamam ve keşke daha önce kullansaymşm dedm kullann tavsiye ederm
NeverGiveUp Baby01 benimki 16 aylık şu ara biraz iştahsız onun için aldım bakalım başlıycaz tutti furutti olanından