Mumsy Selamlar herkese, Taşan kaka problemiyle her türlü bezi denedim sıra primaya geldi. Kalıbı nasıl hanımlar tam kalıp mı? 7.500 kg bebeğime kaç numara almalıyım?
Milena11 Mumsy değil benim oğlum 9 kilo 5 numara oluyor 4 numara 9-14 kilo diyor ama hem çok sıkıyor hemde sızıntı yapıyor
Elif0880 Mumsy oğlum 6800 kg. 3 numara gayet de iyi oluyor. Kalıpları bana göre geniş gibi. Sleepy premium care dönüşümlü kullanıyorum. Sleepy de 4 numara kullanıyoruz
NefesMaviDeniz Mumsy 4 numara alabilirsiniz. İkizlerimiz 8 kiloyken 4 numara kullanıyordum. Ve gerçekten çok çok memnunum.
Mumsy Milena11 bir beden büyük mü almalıyım? Çok taşma problemi oluyor mu? Malum diğer bezlere göre pahalı.
Milena11 Mumsy bence 1 paket deneme alın ona göre karar verin bende taşma sadece dediğim gibi kilosuna göre aldığımda oldu onun dışında 1 beden büyük alınca olmuyor.
Gamzecoskun Mumsy 4 numara uygun olur diye düşünüyorum 9 buçuk kilo oğluma 5 kullanıyorum o kilolardayken 4 kullanıyordum.
Hope77 Benim oğlumda 7 100 kilo premium care de 3 numara kullanıyorum fakat bacak boğumları lastik izi yapmaya başladı sanıyorum tam kalıp değil 4e geçsem büyükmü gelir acaba
Flyingmom Mumsy merhaba, benim bebeğim 10bucuk kilo, 4 numara kullaniyorum. Sizdirma ya da sikma problemi olmadi hic.
S_x_w Mumsy bebeğiniz kaç aylık? Sadece kilo yeterli olmuyorbebeğinim fiziksel durumu da önemli ..atıyorum 3 aylık 7.5 kiloysa büyük almalısınız ama 8-9 aylıksa sleepy kullandıysanız onun bedenini almanız yeterli olur..sleepy e göre büyük çünkü kalıbı
Egehaninannesi Mumsy 4 numara olur bnce o kgda ben 4 kullanıyordum 10 kg şuan 5 kullanıyorum . Çok memnunum hiç taşma olmadı aktif ile dönüşümlü kullanıyorum
Ayln1613 Mumsy prima premium care kullanıyorum kızım 8 kg 3 numara kullanıyoruz ama paket bitince 4 e geçeceğim kalıpları tam değil 3 numarayı 9 kg kadar kullanamazsınız bir üst numaraya daha erken geçiliyor