bjkbb Güzel anneler bildiğiniz kullandığınız güzel ferah kokulu bir kumaş parfümü varmı şöyle perdeye nevresime falan sıkabilecegim 🙂
Gokkusum11 bjkbb eyüp sabri tuncer hem oda hemde kumaş spreyi vardı üstündede bu şekil yazıyordı renksizdi öyle bir koku ben daha duymadım hayatımda😍bulursanız alın aldırın ben artık bulunduğum şehirde bulamıyorum
reynwoman bjkbb Yumoş sprey mor renkli olanı katlanmış çamaşırlara falanda sıkılıyor üstünde de yazıyor zaten yıllardır değiştirmem hiç favorimdir nevresimlerime havlularıma koltuklara her yere sıkıyorum mis gibi kokuyor 🥰
Glmrv bjkbb Yumos pempe sprey. Cam sil gibi plastik sisede. Utuden sonra sıkıyorum kıyafetlere. Çok seviyorum kokusunu❤️ makinede yıkarken kullanıyorum yumusatici hangi marka denediysem kokmuyor güzel,kalıcı değil. Ben de kıyafetlere sıkıyorum 😄
bjkbb Gokkusum11 çok teşekkür ederim hiç bilmiyordum bu markanın böyle bir ürünü olduğunu denk gelmemişim demekki 🙂
Gokkusum11 Gokkusum11 kızlar bu koku üstünde temiz çamaşır kokusu yazıyormuş pardon zevkler ve renkler değişebilir ben çok seviyordum kokusunu bulabilirseniz denemenizi nacizane tavsiye ederim 😍
Gokkusum11 bjkbb çok normal sanırım üretimden de kaldırıldı çünkü artık bulamıyorum inşallah siz bulabilirsiniz 😊
Gokkusum11 Cookie şuan bulabiliyormusunuz siz hiç denk geldimi biryerlerde ben artık bulamıyorum ve hiçbir oda spreyi öyle güzel kokmuyor yumoşta dahil
reynwoman Glmrv hahahahaa sevgimiz ortakmış bak ondan 😂🥰 bende cok seviyorum ya ama pembesini sanki pek sevemedim mor kullanıyorum yıllardır pembesini sarısını denedim yok geri Mora döndüm alışmışım ona 🤣 bende çamaşırlarımı yıkayıp kurutmadan çıkarınca katlıyorum dolaba koyarken sıkıyorum üstten şöyle bir fıs fıs atıyorum dolaba mis gibi kokuyor cokta kalıcı valla ay cok övdüm canım spreyimizzz🤣