Funda80 Covid olduğumu öğrendim az önce. Muhtemelen bugün 3. bugün. Çünkü 3 gün önce başladı ağrılarım. Kaslarım fena ağrıyor. 8 aylık bebeğim var ateşi inip çıkıyor. Korkuyorum hem bebeğime hem kendime birşey olucak diye😪
pogacayanakli_aylamm Funda80 asi oldunuz mu? Eger olduysaniz afif atlayiuorsunuz bebeginize ihamur cayi yapio icine pekmez katip verin. Sizde zahter cayi tuketin gunde 1 sy barfagi en fazla bu cat bana cok iyi geldu.
birmelekannesi2 Funda80 bende covidım 4.gunum canım 22 aylık kızım, 3 bucuk aylık oglum var merak etme bebekler dha kolay atlatıyor
Badelikom1 Funda80 şuan bende 5. Günümdeyim kızıma eşime hiç bulaşmadı benimde hiçbişeyim yok çok şükür hiç korkma panik yapma limonlu su iç portakal ye bol bol kekik çayı önerirrm birde
Funda80 pogacayanakli_aylamm 1 doz biontek oldum. 2yi olamadan covid oldum. Ağrılarım var ama ayaktayım şükür. Teşekkür ederim tüketirim
ayln23 Canım korkma önce motivasyonunu yüksek tutşuan bende covitim kekik çayı kaynat iç bana çok iyi geldi bebeğimde arada ateşi olur korkma çok fazla yüksek olmadığı ve sürekli devam etmediği sürece korkma inip çıkıcak ateşi onlar taşıyıcı ama bol portakal suyu için ve d vitamini kullanın
Funda80 ayln23 kekik çayı sumak çayı portakal suyu içiyorum hep. Inşallah atlatırız hayırlısıyla 🤲 teşekkür ederim
Memfis- Bende covid olmuştum Şubat başında . Hiç aşım yok ama çok şükür çok hafif atlattım . Test yaptırmasam asla corona oldum demezdim iki gün hafif ateşim çıktı biraz belim ağrıdı o kadar 😊 geçmiş olsun bol bol C vitamini alın , bitki çayı için .
Funda80 Memfis- şanslıymışsınız siz maşallah evet portakal suyu içiyorum bitki çayları filan, teşekkür ederim
Egem06 Bende covid oldum dün öğrendim bugün ikinci günüm ve hastanelik oldum astım hastasıyım öksürük beni mahvetti göğsüm daraldı halsizlik vücut kırgınlığı mide bulantısı ishal bunları dün çok yaşadım bugün sadece göğüs tıkanıklığı ve kırgınlık tüm vücudum kırılıyor ağrı kesici iğne ve hava aldım biraz daha iyiyim yatıyorum oğlum kızım eşim negatif
Funda80 Egem06 astım hastasısıysanız ve öksürüğünüz varsa kozalak şurubu deneyin muhakkak. Çok geçmiş olsun biran önce atlatırız inşallah
Egem06 Funda80 doktor kortizon ilacı yazdı dün bugün ilkini aldım bakalım öksürüğü hafifletir inşallah boğazım kızardı öksürmekten gıcık gıcık
Marinedeniz Funda80 canim bir gunde kalsa gecip gitmiyor ki bizim bir hafta olmustu gittik test veridk tekrar yine pozitif ciktik
Egem06 Funda80 bugün 3.günüm eşim sağolsun çocuklarla ilgileniyor da bende dinlenme fırsatı buluyorum çok yorgunum uykusuzum ( gece boyunca ilk defa öksürmeden uyuduğum halde ((alerji ilacı sayesinde)) ) buna rağmen deli gibi uykum var gözümü açamıyorum
Funda80 Egem06 benimde 4. günüm oğlumla aynı odada kalıyoruz ben ilgileniyorum mecbur emzirdigim için. Ara ara ateşleniyor ona bakmaktan uyuyamıyorum bende yorgunum. Birde üstüne adet oldum. Tuzu biberi oldu resmen. Halsizim ve çok uykum var
Egem06 Funda80 Allah yardımcımız olsun umarım küçük kuzuna geçmez benim oğlum 2.5 yaşında kızım 11 bu süre zarfında kızımda oğlumda okula gitmeyecek ablası yapabildiği kadar ablalık yapacak oğluma eşimde ortalık yemek vs işiyle uğraşıyor 😳