Ahsenliyadinccc Kızım 4aylık ve salyaları çok akıyor çok huysuz bugün ateşi de çıktı biraz Böyle olunca diş çıkarıyor diyorlar ishal de ama bilmiyorum bir belirti yok salyaları 3aylıkken filan akmaya başlamıştı
Hatice18 Ahsenliyadinccc 3 gündür oğlum neler çekiyor 😢 Uyku düzeni felan kalmadı o belirtileri canım ama belki erkenden çıkartıyor olabilir uykusundan ağlayarak uyanıyor Bende dayanamadım acile götürdüm ilaç verdiler
sirac_19 Ahsenliyadinccc Damaklarına kendi ellerinizle bir bakın bakalım sertlik varmı.Diş için biraz erken fikrimce ama . ishali devam ederse doktora götürün bence dişe bağlamayın🤔
Ayb Ahsenliyadinccc merhabs sizi belirtilerle ilgili bir yazıya etiketleyeceğim oradan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz sevgiler
Ayb Ayb merhaba dişle ilgili bahsettiğim yazıya etiketledim sizi. Sevgiler Ahsenliyadinccc Hatice18 sirac_19 Gzmgzm Ayazmiran Naneliseker Melis1661 Beyzaaslan busra37
Ahsenliyadinccc Hatice18 benim kızım da ağlayarak uyanıyor uykusunda huzursuz sallıyorum öyle yatıyor vallah bakalım bekliyoruz inşallah düzelir
Hatice18 Ahsenliyadinccc İnşallah canım biz artık uyku duzenimiz bozuldu 😢 Şuan oturuyoruz oyun oynuyoruz 🤭