Esoca38 Aslan-mom1302 bol bol su için vakit buldukça sürekli uyuyun vücut dinlendikce süt üretimi artıyor. Humana nin rezene ve kimyon çayını tavsiye ederim tadıda çok güzel ben ondan kullandım. Sıcak şeyler tüketin. Hoşaf da güzel süt yapiyor. 🌸 Benim oğlum da 35+2 doğdu 2200 bir hafta kaldı kuvezde şimdi 3 aylık rabbim yardımcın olsun. 🌸❤️
goasx Esoca38 Elektrikli, lansinoh pompa ile başlamıştım, azaldığını hissettiğimden beridir yani yaklaşık 20 gündür hastane tipi kiraladık onu kullanıyorum ama sonuç daha kötü…
Esoca38 goasx manuellerden az geliyor bende acaba öyle bişey mi diye sordum.. sağlık olsun canınızı sıkmayın lütfen
Kuzeybey2209 Aslan-mom1302 bol su iç , sütlaç ve hoşaf ye birde rezeneyle anason deli gibi süt yapıyor 😇
Poyris Aslan-mom1302 sagmak cogaltir. 3 saatte bi gece gunduz kalkip 15 dakka sag, 15 dakka sol sagmalisin. Badka bisey yapmana gerek yok. Yani en azindan ben oyle yaptim. Ekstra bisey tuketmedim. Gunden gune hep cc’ ler artti
Azra_nasip Aslan-mom1302 hurma bulgur pilavı kimyon kuru incir K. Üzüm K. Dut birebir süt cogaltici ve kayısı hoşafı çok faydasını gördüm