Aslan-mom1302 Kızlar 31+5 doğum yaptım bebeğim 1600 gram ve hastanede sütüm yeni yenş gelmeye başladı günde ne kadar gelmesi normal gece falan da sağıyorum hastaneye vermek için ama az geliyor gibi zamanla çoğalır mı ve ne çoğalttır sütü
Sessiz_oyuncu Aslan-mom1302 benim ilk zamanlar en fazla 5 ml geldi yani bir şırınga kadar zar zor. Sonra çoğaldı. Bol bol su içtim dut kurusu yedim çorba içtim çokça. Hoşaf içtim. Şmdi dut kurusu kaynattm onun suyunu içicem oda çoğaltıyormş. Dut kurusu ve dut kurusnu kaynatıp suyunu içeblirsin.
Taze_annecik Aslan-mom1302 Yeni doğum yapmışsınız şuan öyle gelmesi normal bebek emdikçe çoğalacak sütünüz. Bol su için uyumaya çalışın dinlenin 3 ana öğün sıcak yemek yiyin emzirdiginiz süre boyunca protein ağırlıklı beslenin sütünüzün kalitesi artsin bebeğe de yararı olsun abur cubur şeker tarzı seyler yiyince süt şu gibi geliyor ve bebeğe hiçbir şekilde yararı olmuyor ve kilo da kaldirmiyo tecrubeyle sabit helva yeşillik boza meyve sebze sütünüzü çoğaltır
sezcag Tahin helvası rezene çayı kimyon ebebekte satılan promalt bestlak damla solgarın brewers yeast with vitamini ve hurma canım
JackDaniels Aslan-mom1302 Bol sıvı tüketin günde 3-4 litre. Yeşil yapraklı sebzeler yiyin🙂 Zaten bebiş eve gelip emmeye başladığında dahada çoğalır🙏🏻 Bende 32 haftalık doğum yapmıştım benimde çok azdı bu şekilde çoğaldı. Bol uyku ve dinlenmekte çok önemli bebiş eve gelene kadar gücünüzü toplayın🤍
JackDaniels Aslan-mom1302 2400 gram doğdu 20 gün kaldı, 2000 gramla taburcu oldu. İlk bir hafta beslenmedi ama daha sonra gün içinde gidip emzirmeye başlamıştım
Burcubuse26 Merhaba ben hastanede tahin helvası yemiştim çok faydasını gördüm marka olarak ben abdurrahman tatlıcıyı çok beğeniyorum tercih sizin 😍 stres yapmayın sakin sağlıkla büyütün inşallah 💗