Efemin_Annesi Ben bugun avm ve market dolaşacağim hediye kıyafet gelmisti tam yazın olacak üstümüze ama kış pijaması bize uymuyor yani degisim yapıcam ne alcagimida bilmiyorum 🤦♀️ ama gezicem ya o yeter Sizler neler yapacaksınız?
Deletedmom8453 Efemin_Annesi Yani kahvaltıya mutfağa gideyim diyorum. Ordan da bir hava alırız balkona çıkıp……
Deletedmom789 Efemin_Annesi bugün pazara ardından kayınvalideme gidicem, yarın da babam ve kardeşlerim yemeğe bana gelicek inşallah
Barlasb10 Salon, mutfak, oturma odası, yatak odası arasında gidip geleceğim arada balkon ve banyoya da uğrarım belki işim bi hayli çok 😅
Seymagil Deletedmom8453 siz çok alemsiniz ya 😂 heryerde görüp gülüyorum Allah da sizi güldürsün teşekkürler ☺️
1234___ Kahvaltı yaptıktan sonra çocuklarımı parka götüreceğim. yarında Allah izin verirse Adana Seyhana kahvaltı yapmaya gideceğiz 🌹
minikcivcivlerinannesi 1234___ Seyhana derken konum olarak mı yoksa bir mekan ismi mi ☺️ adana da oturuyorum da merak ettim sadece
Littlebird Efemin_Annesi akşam eşim yarın birşeyler yapalım ne yapalım dedi. Bizim kız da huysuzlandı mı burnumuzdan getirir. Keyfi yerinde olursa çıkarız dedim çok heyecanlıyım bugün ☺️ Güneş açarsa Alsancak’a gitme planımız var
irva Efemin_Annesi Kahvaltımı yaptım oğlanla birazdan parka götürücem.Eşim de bizi almaya gelince arabaya atlarız nereye götürürse yol oraya gideriz heralde.😅
birtutamsac Efemin_Annesi alışveriş yaparız diye düşünüyorum eşim sabah işten geldi öğleden sonra çıkarız belki ☺️
Saitkereminannesi Efemin_Annesi Eşim izinli erken balığa gitti bende oğlumla AVM veya parka çıkarım yarında kahvalti için dışarı çıkma planımız var
-erCansu- Efemin_Annesi eşim çalışıyor ama be oğlumla hergün yürüyüş yaparım 😂 bugünde bi yürürüz öyle
minnosum25 Efemin_Annesi bugün tiyatroya götüreceğim bebeğimi ilkkez gidicez yarında ne yaparz bilmyorm hava güzel olrsa belki parka götürürüm
Elaninannesiiii Efemin_Annesi anneme geldimmmm🥰🥰 bugün burda kalıcaz kızımla☺️ Yarın da eşimle bişeyler yapıcaz