Beyazzambak merhaba bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama benimki 3 aylık, 3 haftalıkken başlayan bitmeyen gaz sancıları ağlama krizleri vardı ne yapsam geçmiyordu doktorumuz şüphelendi ve testlerde bu alerjinin çıkmama ihtimalinin yüksek olduğunu ancak benim gözlemim ile net sonuç alabileceğimizi söyledi ve diyetle anlayabiliriz dedi ki gerçekten alerji testi hala negatif çıkıyor.O günden beri diyet yapıyorum şu an hiç bir sorunu kalmadı gayet huzurlu bir bebek. Sizin bahsettiğiniz durumada alerjinin sebep olduğunu biliyorum kimi bebek cildinden belli ediyor kimisi bağırsak sorunundan sanırım. Sizede diyete başlamanızı tavsiye ediyorum eğer tamamen anne sütü ile besleniyorsa. Sorunun bu yüzden olup olmadigini kendiniz rahatça anlayabilir doktoruda buna göre bilgilendirebilirseniz. Eğer mama kullaniyorsanizda bu duruma özel mamalar var onlara geçersiniz doktor raporu ile. Ben şehir değiştirince yeni bir doktora gittim 1 yaşına kadar diyet dedi ama bana fazla geldi başka bir doktora gidicem önümüzdeki ay diyeti acmaya başlarız diye düşünüyorum zaten 1 yaşına kadar genelde geçiyormuş bu alerji.mesela ben bulgur, pirinç, kurubaklagilleride yemiyordum diyete basladigiman beri ama bebeğimin artık hazır olduğunu düşünerek bugün bulgur yedim ilk kez ve gaz olmadı gayet iyiydi.yani tamamen sizin bebeğinizle alakalı gözleminiz sizi en doğru yönlendirecek olan şey. Çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyi olur kızınız