Altaycenk Moralim bozuk ya 2 senedir saçımı boyamiyordum gittim kıafore ozellikle gri rengi istedim seçtim 🥺 sonuç bu verdim param çope gitti 1200 tl
Sldmrt Altaycenk iyide sen bu sonucu görüp o parayı nasıl verdin ? Ben olsam vermezdim ağzında tükürürdüm hatta
maysa-19 Altaycenk ama tekrar gidersen bence bı işlem yapar bu yeşil sanki sonuçta istediğin olmamış düzeltmesi lazım
61arzu luciferrr ne bekleniyor acaba gelen zamlardan sonra az bile yapılmış valla ben korkuyorum valla sacımı boyamaya 😂😂😂😂
Vortex Altaycenk bu öncekine göre daha iyi elbette. Bence böyle güzel olmuş. Ben de sombre istedim ombre yaptılar sac siyah asagılar sarı cingen gibi olduydu. Ertesi günü gittim ortalığı karıştırdım cıktım🤩
61arzu luciferrr belki de o paraya bu kadsr gri 😂😂😂 komedi resmen hayır yani sac tam gride olmamos ki acamdan mı yaptı yada hanımefendi mor sampuanmı kullanmadı ama ne bilim ya bşr kuaför zevkimiz vardı oda yalan oldu 😂😂😂😂
minderbob Altaycenk kuaför kör müydü istediğin saçla yaptığının ne alakası var? Keşke parayı vermeseydiniz