Aykizimm Happymamss İnstagramda arama kısmına ifşa dolandırıcı yazın çıkan sayfalara mesaj atın. Yardımcı olurlar. 😇
Elanur Happymamss Yorumları sınırlandirmis. Yani tek dolandırılan siz degilsiniz. Instagramdan alışveriş yaparken çok uyanık olmak lazım. Gönderdiğiniz para da haram olsun onlara 🥺
Happymamss Rumeysa28 zaten Allah’a havale ediyorum canım ama çocuğumun rızkı ben dolandirildim başkalarında dolandırılmasin
zarifbirhanim Happymamss e devletine gir tuketici hakem heyeti yaz dilekçe doldur. Havale gonderdigine dair dekont varsa onu da ekle
Saitkereminannesi Happymamss sosyal medyada bunlarla ilgili ifşa siteleri var sayfanin resmini paylaşın tüketici hakem heyetine de şikayet edin
Doga0812 Happymamss https://imgyukle.com/ buraya yükleyin linki kopyalayın buraya yapıştırın. Merak ettim
Deletedmom27337 Happymamss google da şikayetvar sayfasına yazın . Orda isinleri yazınca siz kaldırın şikayeti die geri dönüş yapıyor bazı yerler. İnş sizede geri dönüş yaparlar.
Tomunjerrysi Happymamss gecmis olsun keske boyle sitelr yerine daha bilindik guvenilir siteler tercih etseydinz sayfaya baktim yorum bile atılmıyor begenileri cok az dolandirici olduklari belli bari herkes şikayet etsin belki kapatilir baskalarinin cani yanmasın