Happymamss Kızlar bebeğim e yaş günü için kıyafet Siparis verdim yerine alakasız çok kötü ve küçük 2 pantolon demeye bin şahit birşey koymuşlar irtibata geçtim yazdim görüldü yapip braktilar IBAN ile ödeme yaptım bu konuda ne yapabilirim .😔
Belinayss Happymamss tüketici hakem heyetine olabildiğince heryerr şikayet edip peşini bırakmayın süründürün uğraşın …
maysa-19 Happymamss şikayet ve ifşa etki başkalarıda mağdur olmasin. İbandan belki ulaşılabilirler şikayet edersen
Elanur Happymamss Yorumları sınırlandirmis. Yani tek dolandırılan siz degilsiniz. Instagramdan alışveriş yaparken çok uyanık olmak lazım. Gönderdiğiniz para da haram olsun onlara 🥺
Happymamss Rumeysa28 orda mahkeme ile uğraşmak zorundayım değilmi gitmeden oluyor mu bu işler cnki eşim görevde hiçbir yere cikamiyorum haram zıkkım olsun zaten durumumuz çok iyi değil emek emek arttırip almak istedim yine de halimize çok şükür ama çok iclendim
maysa-19 Happymamss bimere cimere yazabilirsin.bide tüketici hakem heyeti tüketiciyle ilgili ne var ne yok hepsine şikayet et
zarifbirhanim Happymamss Tuketici hakem heyetine başvurun. Bende dolandırıldım. Tuketici hakem heyetine basvurdugumu, havale yaptığım isim hakkında şikayette bulunduğumuz, bundan sonra yetkililerle halletmeleri gerektiğini söyledim. Hemen paramı geri gönderdiler.
Rumeysa28 Happymamss ALLAH. A havale et zaten savcılığa gidilsede keyifleri isterse ilgilenirler en iyisi ALLAH a havale etmek
zarifbirhanim Happymamss e devletine gir tuketici hakem heyeti yaz dilekçe doldur. Havale gonderdigine dair dekont varsa onu da ekle
Okuroya Yani ismi bile bağırıyor ben dolandiriciyim diye. Instagram’da dolandırıcı ifşa diye sayfa var oraya yaz hemen paylaşıyor ama bu concon bebeyi paylaşmıştı hatta bide hello bebe mi ne bunların bikac sayfası daha var böyle ismi saçma şekilde. Umarım alırsın paranı
Happymamss Rumeysa28 zaten Allah’a havale ediyorum canım ama çocuğumun rızkı ben dolandirildim başkalarında dolandırılmasin
Aykizimm Happymamss ifşa dolandırıcı sayfalar oralara sayfayı ekran görüntüsü alıp ve aldığınız ürünlerle gelen ürünün fotoğrafını çekip atın. Daha önce ben bir sayfadan dolandırılmıştım ve böyle bir sayfanın baskısı sayesinde ödediğim ücreti geri gönderdiler. Deneyin derim 💐