Deletedmom6262 Goon premium soft çok övmüşlar ben Prima kullanıyorum hem iz yapıyor hem geniş kalıplı olduğu için çirkin duruyor sırf pişik yapmaz diye kullanıyorum önerileriniz varmı
bikerem Deletedmom6262 biz dogdugundan beri prima kullaniyoruz,3 cocuguma da prima kullandim. Eger degistirecek olsam minnies alirdim ama degistirmem,hic sorun yasamadik
Serpil51 Deletedmom6262 bebem natural evy baby ve molfix üçünü beraber kullanıyorum hepsi güzel benzer bezler sorunları yok
Deletedmom0099 Deletedmom6262 20 aydır molfix kullanıyorum ve ishal olmadığı sürece hiç pişik kremi kullanmam hiçte pişik olmuyor
Didoilkan Deletedmom6262 Prima premiumdan başka bez kullanmıyordum Migros’tan kullandığım numarayı bulamayınca bir kere minies aldım Migros’un kendi ürünü pişik yapmadı güzelde bir bez tavsiye ederim 👍🏼
bikerem Deletedmom6262 ilk 4 ay premium care kullandik,sonra aktif bebek. Oglum 16 aylik şimdi 13.5 kilo .6 numara prima aktif bebek kullaniyorum. Gece de prima pants
Wanderlust Deletedmom6262 migrosun minies markasini kullaniyoruz hic pisik sorunu yasamadik 10 aylik bebegim
Merve50 Deletedmom6262 bebem natürel kullanıyorum çok şükür hiç pişik yapmadı bı ara bulamayınca baby turco aldık bebekten bebeğe fark var ama hem kalıp olarak çok küçük hemde çocuğum hemen pişik oldu
hates123 Deletedmom6262 sleepy arada kullanıyorum sleepy 4 numara küçük gelirken molfix küçük gelmiyor
Nehirlerindamlasi Deletedmom6262 bezle değil kremle geçirdim ben pisigi aile hekimi bı ilaç yazmıştı daha sonra heaven on earth un pişik kremini kullandım şimdi mustela devam ediyorum gündüz geceleri heaven on earth tekrarlamadı çok şükür çok uzun uğraştık geçmesi için denemediğim ürün kalmamisti meredeyse
Deletedmom6262 Nehirlerindamlasi bebeğim kız olduğu için özel bölgesi bile kızarıklık oluyor keşke sadece poposu olsaydı
Babyhappymom1 Deletedmom6262 ben sleppy kullanıyorum. Ama o da son zamanlarda geceleri taşırmaya başladı. Ama pişik hiç yapmadı
Nehirlerindamlasi Deletedmom6262 benimde kizdaydi canım Allah tekrar göstermesin kızarıklık değil sadece sivilce gibi pütürlü bı gotuntu vardı vulvada dilerim kendinize uygun yöntemi bulursunuz. Geçmiş olsun
Aysedemirrrrr Deletedmom6262 doğduğundan beri baby turco kullanıyorum çok memnunum hep hesaplı hem yumuşacık hem de sıfır pişik