Seyda2309 Prensesimdefnem Haklisiniz . Umarim banada iyi gelir kac tane antidepresan denedim bana misin demedi. Bu sefer daha iyi bir doktora gittim bunu verdi sabirla beklicem artik. Bu arada basiniz sagolsun sizin durumunuz daha kotuymus . Allah sabir versin 🙏
minikcivcivlerinannesi Bende bugün başladım bunun 50 mg olanını. İkizlerim var hergün ağlıyordum artık yorulduğumu hissediyordum doktor önce 20 mg yazmıştı ama sonra 50 ye geçtik. Sanki bilmiyorum midemi bulandırdı gibi yine de devam edeceğim umarım iyi gelir
Anne- minikcivcivlerinannesi Seyda2309 size önerim İzzet güllü hocanın videolarını dinlemeniz bir çok canlı tanık var videoları da var canlı tanıkların ilaçlar gerçekten uyusturmaktan bastırmaktan başka bişe degil bu tür duyguları yaşamış ve İzzet hoca sayesinde atlatmış biri olarak söylüyorum siz hasta değilsiniz ❤️
annediyebiri Seyda2309 düzeldim ama sanki hayatı algılamıyor gibiydim iştah açtı birde gebelik başlayınca sonlandırdı doktor
Seyda2309 annediyebiri Anladim. Benimde şu fiziksel belirtilerim gecse suan yeter zaten 😢😢 Gecmis olsun sizede .
Asluysal Anne- allahım çok zor bi hastalık ancak bunu yaşayan bilir şuan uykudan yine atak yüzünden uyandım artık yoruldum
Seyda2309 Anne- izliyorum hepsini ibrahim bilgen beyhan budak bir nebze ise yariyor sonra ayni devam 😒
Anne- Asluysal yaşadım ve sizi çok iyi anlıyorum ilaç kullanmadan İzzet güllünün videolarıyla atlattım bunu böyle diyince biliyorum inanmak zor geliyor bende YouTube da birinin yorumuyla tanımıştım İzzet güllüyü ama inanmamıştım. Şimdi mucize gibi o günler geçti
TheLatte Seyda2309 bekarken kullanmıştım uyku sorunum için vermişti doktor işe yaramayınca dozunu yükseltmişti . Uyku falan yapmiyodu ama sinirli oluyodum .
melisaninannesi Anne- panik atak anında izleyip ilaçsız normale dönmek mümkün mü? Yoksa sürekli izlemek mi lazım. Ben üzerine gittikçe daha da kötü oluyorum. Yani panik atağımı hatırladıkça.
Anne- melisaninannesi en dibini yaşadım ve videolarla iyi oldum sadece panik atakta yoktu bende anksiyete yabancılaşma panik atak takıntı hocanın ilk gelenler ilk bunu izlesin diye sıralı videoları var önemli olan hergün bir video izleyip telkin vermek telkin verdikçe insanın beyni formatlanıyor sanki ben suan hiç video izlemiyorum ama çok şükür çok iyiyim
Anne- Seyda2309 hepsini bırakıp sadece İzzet güllü izleyin ilk gelenlere sıralı videoları var önce bi canlı tanıkları izleyin gerçekten düzeleceksiniz hiç bi çıkarım yok bu konuda kefilim hocaya metodu gerçekten şifa
Seyda2309 Grupyildizi Ayy insallah biran birakasim geliyor sonra dayan diyorum insallah uzun surmez 🤦🏼♀️
Oslem33 Seyda2309 bana da verdi iki üç gundur kullanıyorum ama emzırıyorum dye tedırginim,ilk zamanlar oluyor aynı şeyleri yasıyorum suanda ama geçer eskıden kullanırdım bekarken cok memnundum
Seyda2309 Oslem33 insallah gecer . Emzirirken bende paxera kullanmistim. Ama bu selectra cok hafif dedi cocuklara bile veriliyormus
Sevill123 Seyda2309 merhaba bende 1bucuk aylik bebeğim var doktor cipraleks verdi ama korkuyorum emzirdugim için emzirirken bebekte bi sorun oluşturdu mu acaba.