whitechocolatemocha ZMK canım herşeyi yedim valla süt olsun diye 3 kilo baklava yemişimdir ona rağmen verdim kilo bende anlamadım bu yemeye nasıl kilo verdiğimi
urazinannesiii Eski9 evet ya diyetisyen e falanda gittim ama uyamadım,yapamadım. Bu daha kolay geldi açıkcası
Sin21 Aralıklı oruç duydunuz mu hiç ben onunla vermiştim doğum kilomu şimdi aldım geri azıcık yarım bismillah deyip başlıyorum şöyle bir ay düzenli ve egzersiz destekli 😂💙
Hazal8 urazinannesiii bende ürün kullanıyorum set olarak 2 ayda 10 kilo verdim burada söyleyince linçliyorlar😂
Babyalina _tospikannesi diyetisyenle başladım 3.haftama girdim 4.5 kiloya yakın verdim inşallah bayrama kadar sıkıcam dişimi. Ben kendi kendime veremiyorum irade yok🥲
mamanveutdormir _tospikannesi 5 ayın sonunda bugün adım atabildim leslie ye başladım yeme içmeme de dikkat ediyorum. daha önce de bu şekilde çok hızlı kilo vermiştim. kendimi çok saldım inşallah yine toparlarım hemen aynaya baktıkça olan mutluluğum gidiyordu çok kilo aldım doğumdan sonra
urazinannesiii Busrasrt program kişiye göre ayarlanıyor genelde. Ben sabah ve akşam kullanıyorum öğlen yemek var 2 tane de ara öğün
Busrasrt urazinannesiii bende o şekilde yapıyorum ekmeği bıraktım öğlende sağlıklı yiyorum bakalım verebilcem mi 🤣