Halilannesi Geçen post açtım ama kimse doğru düzgün cevap vermedi kullananlar lütfen cevap verebilir mi hangi telefon iyi? kararsız kaldım 🙏
NukleerBaslikliKiz Halilannesi Nette karşılaştırdiniz mi ikisini ? Ben oppo reno 5 lite kullanıyorum telefondan memnunum ama kamerası çok da hoşuma gitmiyo
Halilannesi NukleerBaslikliKiz bende lite ye baktım arka kamerası pek net değil nette karşılaştırdım evet
Balkizlarim Halilannesi ben halen kullanırdım o kadar çok begeniyordum ama kızım ekran kartni mahfetmisti bu yüzden kullanma imkanım yoktu eşimin kamera sistemi çok iyi ✨ şuanda redmi 9c kullanıyorum tavsiye edebilirim bununda kamera sistemi güzel 🌙
Halilannesi Balkizlarim o kadar kararsızım ki ıphone 8 kullanıyorum bi ara aklım ıphone 11 e kaydı ama vazgeçtim
Deletedmom_5 Halilannesi Kullanmadım ama note serisinden kullandım note serisinin üstüne telefon tanımam MaşaAllah taş gibi telefonlar.
TheLatte Halilannesi oppoyu bilmiyorum ama samsung genelde iyi bu konularda . Huawei de güzel onun modellerinede bakabilirsiniz . Iphone 11 görümcemde var kamerası abartıldığı gibi değil bence .
Halilannesi TheLatte ıphonenin kamarası bi süre sonra bozuluyo evet çok net ışığı yansıtıyo ama bi süre sonra gidiyo kamerası Huawei de güzel ama kameraları hoşuma pek gitmedi
Gari_de_Gari_45 Halilannesi genelde iPhone kullananlar başka telefon kullanamazlar 😂içinize sineni alın derim
Aysin3838 Halilannesi kamerası benim için en net özelliği her marka geçmiştir elimden ama onun kadar net kamera olmadı beğenmedim hci
Bircorekannesi Halilannesi çok memnunum sadece ön kamera filtreli onu sevmiyorum filtre gerçekliği bozuyor