Senemmm11 Eliffatma0113 aslında anlatmakla olmaz YouTubeda falan birçok video var onları izleyerek öğrenebilirsiniz
momma Eliffatma0113 gratisten balm ın eyelinerini alin indirim zamani yakalarsanız hem sürmesi cok rahat hem saatlerce ıslak kalıyor🥰
Senemmm11 Eliffatma0113 valla yani ben güzel eyeliner çekiyorum ama anlat desen anlatamam ondan öyle dedim 😂
Bibebisgordumsanki Eliffatma0113 covit, hamilelik, bebis derken geçen bende cekeyim dedim unutmuşum 😅 göz yapınızla da alakali olabilir mi benim gözlerim iri mesela kuyruk yapmak hep zor olmuştur goskapagimin kivrim yerinden dolayı
Eliffatma0113 Bibebisgordumsanki valla gözlerim ne büyük nede küçük orta halli yani😅😅 demekki yalnız değilim çekemeyen anneler de varmış 😌😁
Yagmur1c Eliffatma0113 bende güzel çekemiyorum gözlerim küçük birde dipliner gibi birşey yaptırdım çok güzel duruyor 😀
Mericcc Eliffatma0113 kalem gibi olanlardan kullanıyorum çok rahat çekmeme ihtimalinin yok. Diğeri çok güzel pandemiden önce ne kullanırdım ama artık yapamıyorum 😂