Eliffatma0113 Merhaba anneler ben bir türlü eyeliner çekemiyorum nasıl böyle güzel çekiyorsunuz sırrı ne ben mi beceriksizim o kadar uğrastım göz kapagim şişti 😅 var mı güzel çekip te tüyo veren😌
tontisbebegim Eliffatma0113 gözünüzü yukarı çekmeyin. Gözün bitiş hizasından bir çizgi çekin. Sonra o çizginin ortasından başlayıp göz kapağınızın üzerine doğru getirin. Boşlukları doldurun bu kadar 😍 Yapa yapa alışıyor insan ama git gide daha güzel çekiyor
Minikpanda12 Eliffatma0113 eyeliner a da bağlı biraz fırça ilk basta zor olsbilir biraz kalın ucludan başla ve kuyruktan başlamalisin önce sonra göz kapağı elinin titrememesi gözünü kipirdatmaman gerek 🥰
Newmamaandlove Eliffatma0113 arkadaşların dediğine ilave çok kasma ki elin titremesin uçtan çizgi Çek gerisini doldur ❤️🌺
Eliffatma0113 Minikpanda12 benimkiler ince ondan mı çekemiyorum kalın nerde bulabilirim önerebileceginiz bir marka var mı 🌺😍
Minikpanda12 Eliffatma0113 kalem uclu kullanabilirsiniz onlar da çok rahat yok marka hatırlamıyorum maalesef hepsini surebildigim için marka bakmıyorm diyomusummm 😄😄😬
Eliffatma0113 Minikpanda12 vay becerikli anne seni ne güzel bende onu alım bakalım inşallah beceririm😌 teşekkür ederim canım 😍🌺
Minikpanda12 Eliffatma0113 😘😘ama hiç gözünü çekme kaldırma olduğu gibi yapmaya çalış sonra eğik oluyo
Eliffatma0113 Minikpanda12 ya ben çekerken heralde gözümü çekiyorum birde elimle geriyorum yanlış mı yapıyorum ☹️🤦😍🌺
Minikpanda12 Eliffatma0113 e zaten yamuk okur hiç dokunma bıraktığın gibi kalmaz ki o da düşer cekistirme olduğu gibi yapmaya çalış
Eliffatma0113 Minikpanda12 yaa öyle mi birde öyle deniyim demekki yanlış yapıyorum 🙄 teşekkür ederim canım 😍🌺❤️