Deletedmom275 _Princesmom_ Bebeğim 1 yaşında. Doğduğundan beri Sma kullanıyoruz herhangi bir şikayetimiz olmadı. Ama bebekten bebeğe bu durum değişebiliyor ☺️
Prenseslerinannesii _Princesmom_ ben su anda similac kulanıyorum ama bebegim icmiyor yarısı hep dokuluyor sma yada hipp combiotic almayı dusunuyorum ama hangisi daha iyi bilmiyorum bilgisi olan yazabilirmi
Tontisimm Deletedmom275 benim kızımda 7 ay 13 günlük sma kullanıyorum hep bizde de hiç olumsuz etki yapmadı
Damla33 Deletedmom275 yesil kaka yaptımi sizde sma bnde sma kullaniorm dogdugundan beri yesil kaka olunca birakmayi dusundm
17062019 Prenseslerinannesii kilosu iyiydi meme+mama olarak gittik.sutum yetmediği için az da olsa sma veriyordum kontrollerinde kilosu iyi çıkıyordu
Emine1414 Prenseslerinannesii biz doğdugundan beri hipp mama kullanıyoruz. Çok şükür ne gaz nede kabızlık sorunumuz oldu. Kilo alımı da iyi diyor ebemiz
Prenseslerinannesii 17062019 bebeginiz kac aylık kilosu nekar bende emzırıyorum ama mamada vermek istiyorum sutum yetmıyo
17062019 Prenseslerinannesii ilk oglum 3600 doğdu sutum gelmedi 10 gun mama verdik sma.ilk ay gittiğimde 1 kilo almıştı yani.suan 2.oglum daha 15 gunluk.bunada kullanıyorum bakalim 1.Ay kontrolünde ne olacak
17062019 serap1 sma nin eski içeriği yani gold serisi kabızlık yapıyordu suan sma optipro ile onu engellediler sindirimi duzenliyo
Prenseslerinannesii 17062019 Allah bagıslasın mashallah burdaki yorumlarda kabızlık kusma diyorlar acıkcası ne yapacagımı sasırdım