Tosbik_berram Kbrtncy Ahh ahh bende kilo vermek istiyorum 🤦♀️😅😅 Canım akşam yatmadan önce makarna ye öyle uyu her akşam yap alırsın 😅😅dhdndmks
Mavi_deniz Kbrtncy teyzemde benden çok yedigi halde kilo almaz 🙄 3 çocuk annesi 45 kilo 🤭 hayır yani neden almıyorsunuz kardeşim sinir oluyorum ben su içsem yarıyor kaç aydır verecem diye cebelleşiyorum😂😂😂😇
Minnakelifim03 Kbrtncy bende ilk olarak doktora gitmelisin gastroentoloji uzmanı da kilo alamamanın sebeplerini çok ciddi arastiriyorlar. Benim hastalığım ilerlemiş sende de varsa geciktirme derim. Gastroentoloji hemen diyetisyene yönlendiriyor zaten
Reyhanesm Kbrtncy aynn bende almak istiyorum. Diyet yapanlara, kilo vermek isteyenlere imreniyorum resmen. 21 yaşındayım 2 çocuğum var ve 50 kiloyum. Bir komşumuz parkta sanki 18 yaşında gibi göründüğümü söyledi. Sinir oluyorum bu hallerime.
lisansli_Mom49 Kbrtncy bi yerde görmüştüm bebek çocuk yetişkinler için bi su bardaği tam yağlı süt iki yk irmik kaynatım için üç dört cici bebe bir yk kaşığı zeytinyağı bir muz koyup blndrdan geçirip isteğe bağlı bir yemek kaşığı pekmezde koyup yiyebilesnz oğluma yapıyorum. Çok güzel oluyor tadı
Ece1213 Kbrtncy canım ben 19 da evlendim ikizlere hamile kaldım 56 ile doğuma gittim 45 kilo kaldım doğum dan sonra 7 sene geçti üzerine geri gebe kaldım 44 düm 54 le doğuma gittim şimdi 41 kiloyum bende alamıyorum bünye meselesi
Deletedmom54544 Arasmira yol doktora gitmeden kendim öğrendim. Afedersiniz böyle arada makattan içinden bir şeyler kıpırdıyor hissi oluyordu. Yine böyle olunca büyük tuvaletimi yaparken baktım. Kurdu o şekilde gördüm