Esenbursa Deletedmom_34 cok tesekkur ederim yani pipide tekrar yapısıklık olmasn siye arada bezlerken veya banyoda kanteon zeytnyagı ile yaparsınız arada demişti doktor. Bizimde yarın 3. Gn ilk gn bzde anestol sürmustuk. Rengi dün kıpkrmkzı idi smdi sanki deri rengine döner gibi daha soluk olms sanırım
Cennetkoydum Ilk gün bardak koyduk kremi vardi gunde 3 defa krem suruyordum ve her bezini degistirmede Kantoron yagi suruyorduk sürme dedigim siringaya dolduruyoduk yagi pipinun ustunden sıkıyoduk bezinede vazelin suruyordum. 2. Gün ilik suya oturttuk sonra hergun banyo yaptirdim dikisler 5. Günde dusmeye basladi dikisler tamamen bitti sonrasinda ileri dogru itme yaptik icinde beyaz kremler oluyordu banyoda lifle yikarken pipiyide lifledim sukur 1 haftada toparladi
SedaUmut171121 Cennet-Eserr benim şuan özelde yapriracak gücüm yok devlet Hastanesi’ne götürdüm sünnet ettirmek istiyorum dedim muayene etti şuan sünnet gerektiren bir durum yok bezliyken dikişlerde açılma felan oluyo dedi ne zaman öneriyorsunuz diye sordum 7.8 yasinda yaptırırsın dedi eşim zaten erken yaptırmak istemiyordu zor ikna etmiştim o doktor yüzünde şimdi oda büyüyünce diyo
birkupalatte Esenbursa Vardı. Siz ileri gedi yaptığınızda dikişlere bir şey olmuyor ki o baş kısmında. Doktorumuz bize yapmamızı söyledi. Yoksa yapışıklık olur dedi. Yaptım hemen de iyileşti
purpleviolet Esenbursa Biz 6 aylıkken sünnet yaptırdık. Yapışmasından ve sünnet sürecini tekrarlamaktan korktuğum için doktora özellikle sordum ileri geri olayını hemen değil 1 hafta sonra falan yapabilirsiniz çünkü hemen şimdi yaparsanız canı acır demişti ama her doktor farklı söyleyebilir tabii. Bizde dediği şekilde uyguladık sorunsuz iyileşti.
Esenbursa purpleviolet bende öyle yapmayındüsünüyorum ya haftasnda cnkü dikişleri duruyor daha illaki acır🥶
Mommqueen Esenbursa aynı uygulamayı yaptık bizde sadece pipisnin denk geldiği yere vazelin sürdük başka ekstr hiçbişi yapmadık 1 günlükken sünnet olmuştu benim oğlumda
aslansmomm SedaUmut171121 yok artık ya Allah gerçekten bildiği gibi yapsın o devlet hastanedekileri. Nasıl geçiştiririz diye bin takla atıyorlar bari sünneti ertelemesinler ya çok sinir oldum
Cennet-Eserr SedaUmut171121 asıl ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi benim erkek kardeşim 6 yaşında yapılmıştı çocuk herşeyi hala dün gibi hatırlıyor yaşadığı bütün korkuyu stresi hala anlatıyor
purpleviolet SedaUmut171121 bize de aynısını demişlerdi ama tamamen uğraşmamak için dediklerini düşünüyorum. Zaten belli bir yaş aralığında sünnet yaptırmak yasak (istisnai durumlar dışında) o süreçtede sürekli idrar yolu enfeksiyonu gibi rahatsızlıklar bu nedenle sık tekrarlanabilir bu sebeple erken yaptırmakta fayda var En önemlisi psikolojik olarak çocuk hiç bir şey hatırlamıyor. Maddiyat olarak zor günler geçirdiğimizi düşünürsek size de hak veriyorum yani çokta olumsuz yorum yapmak istemiyorum durumunuz ne zaman el verirse o zaman yaptırırsınız 😔
SedaUmut171121 aslansmomm bende hemen yaptırmak istiyorum ama çocuk cerrahisi de 1 tane var hastanede Cennet-Eserr
Redpepper Bebeğim 2 aylıkken olmuştu, iki hafta her bez açtığımda papatya suyu damlattım, 10 dk sonra kantoron yağı sürdüm, bir de krem vardı adını hatırlamıyorum ama sabah akşam da onu kullandım. Hemen iyileşmişti, suya oturtma falan yapmadım