Asya1921 Ezgikaran bn internetten aldım normalde cok pahalı bir krem bn indirimden aldım şuan hala indieimde bakın isterseniz ama baya iyi kendi yüzümde sivirce çıkıyor ona bile suruyim hemn kurutuyor etkisi çok pişik gecdikden sonrwda devam ede bilirisn
Ezgikaran Ikramasal hadii ya sanki bende krem sürdük e daha kötü yağıyor gibiyim ama bi bakalım insallah düzelir
Ezgikaran KutayinAnnesiii evet pişik gecsin zeytinyagı sürecegim artık asitli diye cok sürme taraftarı degildim ilk dogdugunda ama en doğalı galiba
KutayinAnnesiii Ezgikaran asitini almak için zeytinyağını ısıtıp soğuyunca kullanın hiçbir zararı olmadı ben başta öyle yapıyordum ama şimdi direk suruyorum
Ezgikaran Eylul20201 o da aklıma gelmisti ama doktor fito kremi söyleyince onu sürmekten vazgeçtim bunlarla grcmezse silverdin süreyim bakalım
123456789pp Ezgikaran eğer geçmiyorsa yediklerinizi gözden geçirin emziriyorsanız. Domates pişik yapıyordu hala domates yemem bez markasını değiştirmediğim sürece pişik asla olmaz
Ezgikaran 123456789pp domates kıs oldugu icin tüketiyorum hic zaten tulum peynir bu aralar cok tüketiyorum bir de yumurta acaba onlarda mı kaynaklı doktora sordum aslında yediklerimden mi diye sanmıyorum dedi
Ysmndmrl Ezgikaran kremin tarihi geçmiş olabilir mi sudo anında geçiriyordu normalde hatta benim babamın ayağı yazın sıcaktan pişmiş bildiğiniz mahvolmuştu bir günde onu bile geçirdi
Ezgikaran Ysmndmrl yok yeni alınmıştı ben iyice yediriyorum kremi acaba o sekilde kullanmam mı yanlış
Ysmndmrl Ezgikaran yok yedirmeyin sürün beyaz tabaka kalacak yoğun bir krem zaten hatta altını açtığımda bazen hala tam emilmemiş biraz oluyor
Nislina Ezgikaran ben altını değiştirdikten sonra pamukla kurutup bepanthol kullanıyorum ve çok iyi geliyor kurutmayınca pişik yapıyor hep
Ezgikaran Nislina peki bubu pişik olmadan önce mi yapıyorsunuz pişik olunca da fayda saglıyor mu ben bepantolü sadece pişiği önlemek icin kullanılıyor diye biliyorum olan pişiği geçiriyor mu
Nislina Ezgikaran ben her altını değiştiğimde önce ıslaklığını alıyorum pamukla bebek pamukları var öneririm çok güzeller sonra bepanthol pişik kremi kullanıyorum tek fayda eden o benim bebeğime sudocrem hiç işe yaramamıştı
Nislina Ezgikaran pişik olunca da çok faydasını gördüm bi ara sudocrem kullandım bide farklı bez pişik oldu heöen bepanthole geri geçtim