PembePelikan Kullanan var mı ? Ne kadarlık bebeğinizde kullandınız ? Etkili mi, memnun kaldınız mı ? sorular sorular sorular
Gamzeburkan PembePelikan ben kullanıyorum sanırım 15 aylıktı ilk aldığımızda biraz zor sıktırıyor fakat ise yarıyor.
_YanakReisinAnnesii PembePelikan kullandığım da 2 aylık var yoktu sanırım eczaneden isteyince bunu vermişlerdi hâlâ da kullanıyorum memnunum
PembePelikan Bsradskran onu kullanınca çekmeye gerek yok diye duymuştum.. bizde aspire ediyoruz ama artık tek yöntemle yoluma devam etmek istiyorum faydasını gördünüz mü ?
Bsradskran PembePelikan benim oğlumun burnu aşırı doluydu o yüsden çekiyordum ama artık çekmiyorum sıkınca spreyi akıyor zaten genelde
PembePelikan AyPerisiVeGokPrensininAnnesi kuzummmm bende şimdiye kadar serum suyu kullanıyordum ama daha etkili bir yöntem arıyorum
HLmom PembePelikan malum fiyatı aldı başını gitti benim evde de iki kızım var ikisine de ayrı ayrı alıyordum o yüzden değiştirdim
PembePelikan AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bende araştırınca çok memnuniyet yorumları okudum, dün gece sipariş verdim umarım faydasını görürüz 🌸
PembePelikan HLmom evet önceki fiyatı bilmiyorum ama biraz pahalı, sipariş verdim umarım memnun kalırım
PembePelikan _YanakReisinAnnesii 2 aylıkken kullandınız o zaman, zaten 0-3 yaş aralığında kullanılabilir yazıyor yine de danışmak istedim sonuçta miniklerin burnu çok hassas