Baloglusannesi Balpetegii zaten şuanda hafif stlatiliyi bol bol vitamin su faln için kuru yemiş tüketin ins da salim atlatırsiniz
Elvinnn Balpetegii evet arıyor benim 10 aylık bebeğim covid testi pozitif çıkar çıkmaz aradılar . Bize de izolasyon mesajları geldi eşimle bana
cankuzularim Balpetegii ishal için vücudu toparlıyorum ishal değilse kabiz yapıyor bilginiz olsun o surup
Polat2706 Hepinize geçmiş olsun bayanlar dün benim testinde pozitif çıktı 19 aylık oğlum var ishali var onu götürmeli miyim teste ve nasıl test yapıyorlar çocuklara bizler gibi mi?
Balpetegii Polat2706 sağolun size de gecmis olsun yuksek ateş ishal vardı sarı alanda burundan suruntu aldilar
cankuzularim Balpetegii bebekler hemen atlıyor benim çocuklarımla oldu 3 4 günde toplanıyorlar kekik cayi ıhlamur zencefil limon cayi icirmistjm o surecte
Balpetegii Elvinnn saat 12yi gectigi icin 5.gun oluyor eşim pozitif biz temasliydik bebegim pozitif ek olarak 1 hafta mi eklencek acaba bide aramadılar beni öğlen cikti sonucumuz
Elvinnn Balpetegii net bilgim yok bizde öyle bir durum olmadı ama sanırım temaslı olan evdeki biri pozitif çıkarsa haliyle siz ve eşiniz bu kez temaslı olursunuz yine eklenir 1 hafta sanırım
Raupe Balpetegii benim eşim oldu ilk 7 gün bitti biz olduk çocuklarla ben test verdim ama o işe gidiyor eklenmedi