Nejlavrl Ayağına yapan varmi arkadaşlar suan yapıyorum 😀ayağımı arada böcekler ısırıyor gibi bir his varmı normal mi yapan varmı
86antikken Nejlavrl yaptım en güzel anı soyulma anı 😀 üstelik yüzmeye gidiyordum her gün sudan çıkınca kalıp kalıp kalkıyordu derim
Nejlavrl Seymanur9 valla aylardir erteliyorum daha erteleyemedim böyle igne batıyor gibi oluyor ayak altlarimda bazi yerlerde
Birmartannesi Nejlavrl evet ya bilerek takılıp kesik gibi deri kalkiyor mu yani tam tarifte etmiş olmayabilirim ama maskeden sonra kesik gibi derim kalkiyor
Kalimbanne Senosunuzz doğru hatırlıyorsun bebimmm Nejlavrl ben yapmıştım tertemiz pamuk gibi olmuştu ayaklarım ama arada tekrarlamak lazım 😊 eğer ayaklarınız aciyorsa iyi değil ama karıncalanma gibiyse bende de olmustu
Nejlavrl PortakalliKahve 3 ila 10 gün icerisinde soyuluyormus ve gercekten ayaklarimin artik buna ihtiyaci vardi memnun kalırsam mutlaka yazacağım 😄
snyck Nejlavrl 2 kere yaptım ikk yapınca 1 gün boyunca ayaklarım da hassasiyet oldu ama sonrası bebek gibi
Nejlavrl snyck hmm aman yanmasinda esimin lafina gelirsem dilinden kurtulamam😀sonucu cok merak ediyorum gerçekten
Berk2020Mert2008 Nejlavrl normal ben ayda 1 kere yaparım soyulma 5: günde başladı bende maskeden sonra be gerçekten yumuşacık yapıyor
Nejlavrl Berk2020Mert2008 ay hadi insallah esimde ayaklarin yanarsa görürsün diyor😄iyice korkutuyor beni
Bebegimm_mmm Nejlavrl Bende yaptım yanma olmuyor soyulmaya başlaması 5 günü buluyor. Soymasi çok zevkli😂
Edauu Nejlavrl ben yaptım 3 gün oldu evet ısırık gibi oluyor arada ama hala bi belirti yok yA soyulma vs 1 saat beklettim sonra payladı