Mom62536262 Fondöten Kapatıcı far rimel ruj allık kaşkalemi yüzünüze kaç adet makyaj uyguluyorsunuz . Önceliğiniz, olmazsa olmaziniz Hangisi ¿
Balkizlarim Mom62536262 Sadece rimel ve göz kalemi kullanıyorum başka birşey kullanmıyorum canım üstte kalsın ✨🌹
Milena11 Mom62536262 hiçbiri sabahları yüzümü yıkıyorum bide diş fırçalıyorum😅 adam olana çok bile( adam ben oluyorum) 😅
Mom62536262 Balkizlarim Fondöten felan kullanmadiniz mi hic . Yüzünüzü nasil pürüzsüz hale getiriyorsunuz mesela
Milena11 Balkizlarim yok adam derken de kendimi kast ettim 🤣 eşim zaten makyaj falan sevmez onun için ekstra hiç bişe yapmadım bu zamana kadar😅 @Mom62536262
Balkizlarim Mom62536262 Fondöten kapatıcılar vs kullanmadım hiç 🌸 sabunla yüzümü yikarim , türk kahvesi telvesi aleovera sürüyorum İran taşı kullanıyorum bu kadar 😍
Mom62536262 Filtrekahvelianne2 Oyle deme kiz 2 sene once bekarkene yaptigim makyajin aynisini simdi yapayim dedim kendimi taniyamadim bu 1 Ikincisi kendime hic yakistiramadim buda 2 😁😁😁
Filtrekahvelianne2 Mom62536262 ben hiç makyaj yapmadım ki yapmayı da beceremem 😂😂 Cildim de sorun vardi doğumdan sonra geçti bana hic yakışmıyor makyaj 😂
Leylaa_ Mom62536262 estee lauder fondöten günlük kullanmıyorum mac rimel veya maybelline günlük avon göz kalemi Avon gorkito mac estee lauder ruj Allik gorkito Nars Maybelline mac Nars thebalm Far rimel harici dışarı çıkarken. Kullanıyorum evde kullanmıyorum kızım icin de uygun degil zaten öpüyorum sarılıyorum
PortakalliKahve Mom62536262 gündelik halime göre değişir. Ama her gün kaşlarımı doldururum mesela kaş farıyla.
1234___ Makyaj yapmayı çok seviyorum doya doya makyaj yapamadım ya içimde kaldı 😂 Neyse ben bakayım kim ne yapıyor belki kopya çekerim 😂
Mom62536262 1234___ 😁😁 bekarken doya doya yapardim makyajimi hergun farkli farkli yapardim simdi yapayim dedim yok anam sanki aynadaki ben ben degilim 😄
Noname21 Balkizlarim orjinal aloe vera nerdem alıyorsun Ben cicegini aldim koparıp koparıp sürsem kurur diye suremiyorum 😄
1adetkub Balkizlarim İran taşını nasıl kullanıyorsunuz bende aldım ama beceremedim kullanmayı suda mı eriticez ne yapıcaz 😂
1adetkub Balkizlarim İran taşını nasıl kullanıyorsunuz bende aldım ama beceremedim kullanmayı suda mı eriticez ne yapıcaz 😂
1234___ Mom62536262 çocuklarım sevmiyor yoksa ben çok yaparım 😂 bi gözümün yarısı pembe yarısıda mavi yapmışlığım çok var 😂😂