Yade012 mekanikikter ben hastanede çalışıyorum hemşireyim ama sağlık ocağı daha sakin tabii en azından çok yorulmazsin
mekanikikter Yade012 7 yılımı verdim hastaneye, ybü, poliklinik, servis derken çok yıprandım ve yoruldum. Çalışırsam ASM, yoksa çok zor calisamam herhale diyorum
Yade012 mekanikikter benimde 5inci yılım nöbet sistemi çok yoruyor beni artık diğer rutinlere alıştım. Keşke hayat pahalı olmasa da çalışmak zorunda kalmasak 😏
HappyGull mekanikikter ben devletten istifa etmek zorunda kaldım gerçekten çalışma şartları çok zor.saglik ocağı için de doktorla anlaşmak gerekir diye biliyorum ya da hastaneden muvafakat gerekiyor. sistem değişmediyse önceden bu şekildeydi
mekanikikter Yade012 HappyGull keşke… Yoğun çalışma temposu mobing vs panik atak ile sonuçlanmıştı. İşte ben de bu sebeblerle tam istifa edecekken öğrendim hamile olduğumu o yüzden vazgeçmiştim. Hep calismicam iki yıl sonunda istifa ederim dedim. Ama şuan ki ekonomi ile çok zor çok…
Nimetdogann Ben de 7 yıl hastanede ameliyathane hemşireliği yaptım çok severek çalıştım yorulsam da eve dönünce dinlemiyordum şuan ücretsiz iznindeyim dönüşte bende ASM istiyorum ama nasıl olacak hiç bir fikrim yok geçiş konusunda da doktoru ASMyi de nasıl bulacağım bilmiyorum 😬😏
mekanikikter Nimetdogann bulunduğunuz il ve ilcenin sağlık müdürlüğü ile irtibata geçebilirsiniz. Onlar ihtiyaç duyulan asmyi söylüyor, sizde ona göre hareket edersiniz
Muverrih Posttaki hemşireler su postuma bir yardımcı olsanız. Polifarma izotonik sodyum klorür serumunu buhar makinesinde bebeğime 5ml veriyorum doğrusu nedir yszmamislar 😐