Fu3160 Berenikomm ek gıda verıyor musunuz yA da emziriyor musunuz yumurta ve süte dikkat edin belkide alerjisi vardır kac aylık
Berenikomm Fu3160 16 aylık.. 11 aylık olduğund a beri bu sorun var . Alerji testi yaptım:( Orda da bişey çıkmadı
hope-full Berenikomm evet yoğun balsam olarak geçiyor yeğenim de aynıydı kardeşim çok krem kullandı doktorun yazdıklarını ama son çare o dediğimi kullandı hem kremini hem şampuanını o şekilde geçmişti
Berenikomm Sedaekrem keşke bizde de işe yarasa ağlasa patlıyor üzülse kızsa hemen patlıyor yüzü.. kortizonlu ilaç da kullanmak istemiyorum artık
Fu3160 Berenikomm ya bizimde mesela süt sıfır çıktı ama yoğurt falan yedirdim çocuk nasıl kızardı kabardı bacakları falan küçük bebeklerde dpgru sonuç vermıyormus bu testler göz önünde bulundurun derim
Berenikomm _Gamze_ çok teşekkür ederim. çoğunu ben de yapıyorum. bi şu bahsettiğiniz kremi denemedim .
Muhasebeciana Berenikomm bence degistirin bende doktorumuz oyle dedikten sonra birkac sefer cift durulama yapmistim duru granul kullaniyodum bende ama etki etmemisti canim. Siveno sivi camasir deterjani alip kullanmani oneririm
kezibanuan Berenikomm kaşıdıgı için böyle oluyor canım mesef kızımda böyle 🤦🏻♀️önce böyle elindeydi o geçti şimdi boynunda sürekli nemlendiriyorum günde 3 kez krem sürüyorum yatıştırıyor
Can21 Berenikomm benim bebeğimde de doğduğunda vardı geçmişti şimdi 1 yaşına girdi kolunda ve bacağında tekrar çıktı doktor geçici ara ara tekrarlar dedi zamanla kayboluyormuş
Iscan Berenikomm evet doktor fito diye bi krem de yazmişti o da yaraların geçmesi için onuda kullanıyorum ben baya faydasını gördüm