Saafie sevdanurrrrr Bana denebunu kutusundan geldi küçük ama o kadar güzel ki çok bereketli ve çok iyi geldi kızıma ben kremin dokusunda bayıldım,☺️
miroos sevdanurrrrr canim kızin mi var oglun mu oncelikle yapisi cok guzel cok yoğun o yuzden cok cabuk bitmiyor ekonomik acidan oyle güzel bir kere hicbir kremler pisigi gecirmiyor bu kremler engellesin diye ama yinede oluyor pisik erkeklerde sıkıntı olmuyor ama kiz bebeklerde cok yogun bir krem oldugu icin vajina kisimda kapanma yapıyor kullanirsan bile o kisma az surup oraya gitmemesini saglamak lazim
Didem11 Reyna MErHABA BENim kiZiMA da sudocrem hiç iyi gelmio hamazinc in bir zarari var mı acaba kizariklik her gördüğümüz de sursek bişe olur mi siz nasıl kullanıyorsunuz. Hametan mavi olan mi sarı olanmi ne şekilde kullanıyorsunuz kremleri bebeğim 5.5 aylık
_negolen_ sevdanurrrrr en küçük boyundan şuan en büyük boyunu kullanıyorum, kızım hiç pişik olmadı arada yüzüne falanda sürüyor büyüdükçe 😌🌼
_negolen_ Reyna ya ama hiç bir sıkıntı olmadı bizde benim sivilce çıktığında yüzüme sürmüştüm geçirdi resmen ilk defa duyuyorum
Nara99 Reyna acaba ne zarari var? Benim bebegimin agzindan surekli salya akdigi icin agiz kenarlari sivilce oluyor dokuntu gibi. Sudocrem sürüyorum. O geciriyor.başqa ne sure bilirim?🤔🤔🤔
bjkbb sevdanurrrrr 3 senedir aktif şekilde kullanıyoruz 😃 çokta bereketlidir kendisi kutusu bitmek bilmez 😃
Emmusalp sevdanurrrrr ben aşırı memnunum hatta memnun kaldığım tek şey bebek ürünlerinde 😊 Sadece biraz pahalı gbi
UraSsmom sevdanurrrrr Kullanıyorum ben çok memnunum fazla pişik olmaz benim çocuklar ama oldukları zaman da hemen rahatlatıyo
sarmaliklahana sevdanurrrrr ilk günden beri kullanıyorum iyiki almısım 125. Gr aldım 5 aydır hergün kullanıyorum banyo sonrası - kaka yapınca ve bez lastikleri bacagımı keserse. Ama hala agzına kadar dolu. Yogun bir krem zaten abartı sürğlmeisne herke yok. Kızımda hiç pislik olmadı şükür 🙏😇
Zeynepdefne27 Bende 5ayini dolduruyorum kizimda dogdugu ilk gunden beri kullaniyorum cokda memnunum ve evet cok bereketli yagli oldugu icin az suruyorsun pisik vs sorunu yasamiyoruz bez kesse az oraya sursem hemen geciriyor
Gulyigitcn sevdanurrrrr ben kızıma hamileyken aldim suan 7 aylık ve çok memnunum çokta bereketli😀 kızarıklık felan hemen alıyor ben kendi sivilcelerimede kullanırdım evlenmeden önce felan😄