Betul00 Evet bakiyorum tadina gercekten icim aciyor onun saglici icin ama genede cok kotu oluyor gercekten Annesinin1tanesi
58vildan biz 10 aylığız ek gıdayı hep reddetti sonra bizim yediklerimizi yediğini farkettik 2 haftadır bizim yediklerimizden başladık maşalllah güzel yiyor oh be diyorum yiyen çocuk ne kadar mutluluk vericiymiş 😍
Betul00 Evet cokta kasmamak lazim sanirim gercekten bazen doysa yeter diyorum bende sonra vicdan yapiyorum zarari olurmi diye kafam karisik 58vildan
GnsLna Betul00 migrostan organik bebek salçasıyla yapıyorum alerjisş varmı yokmu baktım tabi. Tereyağı salça nane kemik suyuyla pişiriyorum ben bile yerim yani 😀
GUBILIK Betul00 9,5 aylıgız. Salca - tuz - seker - un vermiyorum. Uzuuun süre de vermeyecegım. Bu sayese belkı biz de kurtuluruz. Salca yerine de buzluga biber sosu pişirdim koydum. Deneyin. Güzel oluyor.
Brcstndg Betul00 doktorumuz yaşından itibaren geçin artık sofra yemeklerine ama az tuzlu ve zaytin yağ ya da tereyağlı olacak dedi. Yaşına kadar salça, tuz yok ayçiçek- mısır yağ zaten sağlıksız.
Betul00 Anladim haklisiniz bi omür yiycel zaten insallah ne kadar yemesse kafii.. ama yemedigi zaman iste mecbur dönüyoruz normal yemeklere Brcstndg
GUBILIK Betul00 yemedıgı zaman demeyin aslında. Ben ona pişirdiğimin tadına bakıyorum. Güzel degılse o da yemiyor. Haklı da cocuk. Bazen canı istemeyebiliyor. Keza bizde de oluyor. Sıcak - diş - iştahsızlık hepsi etmen. Siz gecıktırebildiginiz kadae gecıktırın derim. Sevgiler
Brcstndg Betul00 tuzsuz salçasız da güzel yemekler oluyor. Mesela havuç ya da balkabağı, tatlı patates ile yemeklerini tatlandırabilirsiniz. Oğlum hala tuzsuz, salçasız da yiyor.
Agahinannesi Betul00 valla benim bebeğimde yemiyo ama lahmacun veriyorum hapur hupur yiyo ki faha 6 ay 21 günlük ona özel yaptığım hiç bir şeyi yemiyo meyve ve yoğurt. Hariç
Betul00 Haha gercekten yeni nesil bebekleri anliyor bizim yediklerimize bile bakiyorlar sofrada :) Agahinannesi
Keremozaninannesi Betul00 tuzsuz salçasız yapıyorum bazı yemeklerine az terayağı yada zeytinyağı koyuyorum sıkıntımız yok yemek konusunda sadece balığı çok sevmiyor onuda patatesle destekleyip veriyorum
Betul00 Himm bende gozlemleyim bakalim nasil olacak tereyag deneyecegim bende fatkettirir belki tesekkurler Keremozaninannesi