gmzlgzl Gündüzleri çom güzel geçerken geceleri uyuttugumda yarım saatte bir uyanıp aglıyor bize göre gaz sancısı gibi ama kucagıma alınca susuyor gaz çıkarmadıgı halde uyumaya devm ediyor neyi olablr ki gece uykusu neden böyle korkmuş mu acaba yaa
gmzlgzl gmzlgzl arkadşlar neyi var yardmcı olurmusunz ilk bebegm çok tecrübesizim doktor kapısı gezmekten yorulduk gerçekten
Busemehmetbora gmzlgzl canım laktoz ıntoleransı olabılır mı? Benım bebegımde boyleydı dr a gıttık relactaz damla verdı sımdı cok sukur ıyı. Belırtıler bendekı kopuklu sulu gurultulu kals , katın guruldaması birde sureklı ıkınma.
gmzlgzl Busemehmetbora onu kullndm üzerine düzeldi hatta mide gazı için delrşdst şurup içirdk şimtdi yine böyle
Busemehmetbora gmzlgzl relactazı ılk kullandıgında artık duzenlıyormu bılmıyorum bebegı bıraz kotu yapıyor( yanı ıkınıyor baya)kusma va varsa tabı o kotu bır sey. Sadece daha fazla ıkınıyor zaten ılk 5 gunde etkısı oluyor dıye okumustum sabret pes etme bence ona devam et sen bızr mommys blıss water nıght alın dedı 400 tl almadım yazık gunah belkı ıse yarayamacak once relectazı eeneyeyımmdedım cok sukur ıyı su an
Zeynepkuzeyy gmzlgzl benim bebeğimde suan 4 ay 17 günlük doğum tarihi 30 Eylül mu😂🥰 uyku düzenimiz cok güzeldi ama geceleri 2-3 gündür cok uyanıyor ve boyle ciglik ata ata bağırıyor Gazi var da sanki o an sancısı giriyor gibi yorumladım hep ama bir yandan da bu 4 aylık büyüme atağından mi diye düşünüyorum
Elifeliscaglar Zeynepkuzeyy bizde 26 Eylül doğumluyuz gecelerimiz güzel sıkıntımız yok sabaha kadar sadece bir kez uyanıyor beslenip uyuyor fakat bizim de gündüzlerimiz çok kötü üç uyku yapıyor gündüz ama 20 dakika en fazla 30 dakika zor uyuyor sonra uyanıyor ve tekrar mümkün değil uyumuyor 4 ayına kadar uyku eğitimi verdiğimi düşünüyordum desteksiz çok rahat saati geldiğinde uyuyabiliyordu ama 2 haftadır bütün düzen gitti yaptığım çabaladığım herşey çöp 🤦🏻♀️ 4. Ay atağındandır umarım başka birşey değildir ve umarım çabuk geçer 😅
Busemehmetbora Elifeliscaglar hayır canım laktoz ıntoleransında dıyet yok o sut yada gıda alerjısınse gecerlı ıkısı farklı seyler. Kakada kan ve derıde dokuntu varda alerjı bırde kusma olması gereklı fıskırır tarzda
Zeynepkuzeyy Elifeliscaglar bizimde uykularımız düzenliydi uykusu geldiğinde beşiğine koyardım kendi kendine dalardi ama bu 2-3 gündür cok ağlıyor kesin bu ataktan dolayı, 4 ay atağı geçtikten sonra her şey daha guzel oluyor yine bi düzen oluşuyor diye okudum ama hadi insallah bacım bunu atlatırsak hayırlısı ile😂
gmzlgzl Elifeliscaglar atak dönemnde bizde o durum vardı cnm sonra geçti şimdi gündüz kendi kendine saatnde uyuyr uyutmk için saatlerce kundakta sallama günlerm geçti çok şükür
Elifeliscaglar Zeynepkuzeyy hadi bakalım inşallah hayırlısıyla atlatırız bu atakta galiba en uzun olanı 😁 gerçi bunu atlatsak dişler başlayacak 😅😅
Yesimsahin Zeynepkuzeyy yok öylr bişey bacım😵💫😵💫 4. Ay atağından beridir uyku düzenimiz eskisi gibi olmadı asla😂 4 aydan önce bebeğim ilk uykusu 4 5 saat sonra da bir kere tek kalkardı gece o kadar ama ondan sonra düzen bi bozuldu saatte bir yarım saatte bir sürekli sürekli uyanıyor nevrim döndü resmen😅😅 yani eğer siz bir düzen oluşturabilirseniz olur tabiiki ama yok başaramazsanız benim gibi olur ben başaramadım 😵💫
Elifeliscaglar Busemehmetbora anladım bizim de bağırsaklarımızdan ses geliyor emerken duyuyorum ve bebeğim emerken rahatsız oluyor bu yüzden Süt ürünleri yumurtayı kestim ama hala bağırsaklarındaki ses devam ediyor bizim şikayetlerimiz bağırsaklardaki ses hırıltı kusma huzursuzluk kakada hafif mukus yüzü bazen nokta nokta az kıZarıyor sonra geçiyor 4 buçuk aylığız kakada hiç kan olmadı çok şükür ama drmuz besin alerjisi olabileceğini söyledi sizce test mi yaptırmam gerekir
Busemehmetbora Elifeliscaglar canım sen doktor soylemeden dıyet yapma anne sutu cok degerlı yumurta peynır bunlar süt yapan seyler
Busemehmetbora Elifeliscaglar reflüde olabılır belkı benım bebegınde o da var ama fızyolojık hırıltıdan anlamıstı.m
Busemehmetbora Elifeliscaglar yanı sen bılırsın ıstersen yaptır ama benım dıktorum kakada kan fıskırır gıbı kusma ve derıde dokuntu yoksa alerjı yoktur dedı. Sen relactazı kullan duzenlı bebegınde cok sukur alerjı belırtılerı yok mukus bendede vardı kan olmadıgı surece sıkıntı yok dedı dr
Denizasel34 Elifeliscaglar hırıltılı kusma haricinde herşey bizde de varr ya 😞bide sürekli burnunu gözünü kasiyiyir