Muhammedd23 Ya gerçekten pes !! Size o ilacı öneren prof diplomayı kasaptan mı almış acaba ? Motilium ve metpamid antiemetik yani mide bulantısı önleyici ilaçlardır. Dışarıdan bakınca ne kadar masum duruyor değil mi ? Ama çok ciddi yan etkileri var. Motilium kalp üzerine yan etki yapar çarpıntı, kalpte ileti bozukluğu gibi sorunlar oluşturur ve kalp durması sonucu ani ölümlere kadar sebep olabilir. Metpamid ise en yaygın yan etkileri olan delirium, depresyon, anksiyete bozuklukları, halisünasyona sebep olur hatta intihar a kadar sürükleyebilir. Benim migrenim var ve çoğu zaman beraberinde nöropatik ağrılarım oluyor öyle şiddetli ki kafamı kesin diye sayıklıyorum. Fibromiyaljim (kas romatizması) var ağrıdan heryerim kopuyor kızımı zor taşıyorum çamaşır zor asıyorum. Ama parol içerken bile bin kere düşünüyorum kızıma sütümden geçtiği icin ki en zararsız sayılan ilaclardan. Fakat siz yukarıda bahsi geçen ilacı süt yapsın diye içiyorsunuz bebeğinize de içirmiş oluyorsunuz ve başkalarına öneriyorsunuz. Pes doğrusu ! @Soutkum