ceylin33 susunbebekuyuyo yaa öyle mi diyorsunuz bende çok beğenmiştim oğlum müzikli şeyleri çok sever tek korkum oyuna çevirmesiydi ama şimdi kafam karıştı
susunbebekuyuyo ceylin33 birde ona alışmasını istemiyorum gittiğim yerlerde gördüğü bildiği ortam olmalı
Annefasulyesi ceylin33 bir problem yaşamadım evde aktif onu kullanıyoruz. Fiyatları yükselmis ama mağaza da görüp öyle alın yine de 🤗Tuvalet eğitimi yolunda başarılar dilerim 🥰
ceylin33 susunbebekuyuyo aslında doğru söylüyorsunuz o olmadan tuvalete gitmezse oda büyük sorun olur
Smrenes Tavsiyem lazımlığa alıştırmayın merdivenli tuvalet aparatları var onlardan alsanız alıştırsanız daha iyi.. Şunu da düşünün dışarı da olacaksınız avm vs mecbur klozete oturtacaksınız ama lazımlıkla sıkıntı olur..
ceylin33 Smrenes doğru söylüyorsunuz aslonda bu tuvalet eğitimi işi çok kafa karıştırıcı ve zorlu bir süreç nasıl yol aşacağıma bir türlü karar veremiyorum
BenMathilda ceylin33 Onermem, gereksiz oluyor. Oyuncak gibi kullanıyorlar bir iki sefer, yüzlerine bakmıyorlar sonra
BenMathilda ceylin33 biz de aldık onu işte hic yapmadı ama. Direkt tuvalete oturdu. Boylesi daha iyi oldu diue düşünüyorum en azından ikinci bi alıştırma evresi ile ugrasmamis olduk