Tugba07eylul Biz 5 aya gircez kaka yapmadığı sürece 3 kez sabah 10 da akşam 5 te gece 11 de çokta dolu olmuyor yinede siz ?
Mom54554 Tugba07eylul 2 yaşında . Günde 2kez , kaka yağmadığı sürece . Kaka yaparsa 2taneden fazla gidiyor
Kikiriki Tugba07eylul ben çok fazla değiştiriyrum heralde 3 saatte bir mutlaka değiştiriyorum . Gecede en son 12 de sabah 7 ye kadar
Deletedmom_7 Kikiriki aynıyız sizinle 3 saatte bir değiştiriyorum gece 12de değiştiriyorum Bi daha açmıyorum sabah 6da değiştiriyorum Tugba07eylul 5 buçuk aylık düzeltilmiş 3.5 aylık (Prematüre)
30undabiranne Kikiriki benden çok değildir heralde 😅 gündüz saat başı bakarım yaptığı an değiştiririm 😅 bekletmem. Gece yatarken değiştiririm ne zaman uyanırsa
Metehann12 Allah’ım şu 3 güne kadar min 5ti bunun ,3u boklu bez su 2 gündür şükür 3 tane değişiyor 10 aylik
elifikra42 10 aylık kakayla bıktık de en fazla 3 ama hiç dolu olmuyor bezi iki ya da 3 kere cisli oluyor sanırım az beslendiği için böyle oluyor
Ozgetubaturkoglu Tugba07eylul biraz alakasız olucak ama ayı yakın diye soracağım kızım 6 aylık iki gündür kakası inanılmaz kokuyor hastalık belirtisi olabilir mi ek gıda almıyor henüz
eSved Ozgetubaturkoglu ek gıda alıyorsa normaldir afedersiniz köpük köpük ve sünmedigi sürece normal diye biliyorum ben
Mommqueen Tugba07eylul 4-5 kez değiştryorum 7,5 aylık ikisi kaka oluyor bazen biri çişli bezleride cok dolu oluyor
Citlenbigim22 Tugba07eylul Anam bu ne benim kızım 3ay 7 günlük biz günde 15 ile 20 bez arasında değiştiriyoruz bu bezlerin %90ı kakalı ki kızım cişli bezle de durmuyor 🤦
Bsrsgt Citlenbigim22 Tugba07eylul kızımın cildi Cook hassas maksimum 2 saatte bir degisiyoruz,hiçbir şey yapmamış bile olsa yıkayıp kremlememiz gerekiyor. Yani 9 da uyandı desen yatana kadar en az 10 😁 2 yaşına girecek martta yavaş yavaş bırakacağız insallah
Mom54554 slcknsl44 huggies . Ben gün içinde bez takmıyorum 2 den fazla , kaka yapmadığı sürece, arada pıposu hava alsın diye külodunu giydiririm
Alyaprenses Seymagil neden o kadar fazla değiştiriyorsunuz merak ettim açıkçası . Bende ⅘ kez değiştiriyorum 6 aylık bebeğim hiç pişik falan olması şimdiye kadar çok şükür