elifizm Deletedmom636262 bende ilk defs deniyorum annem almıs, güzel sleepy kadar kalın değil, sızdırmadı pişik yapmadı sevdim
Yagmuurr Deletedmom636262 külot bezini kullanmak zorunda kaldım ama hiç memnun kalmadım her sabah sızmış olarak uyanıyorduk cinnetlik
Merve1203 Deletedmom636262 denemek için küçük paketini almıştım inanılmaz koku yaptı ve Pişik felan değil yani çocuğun poposunu direk yara yaptı
Sweetmama Yagmuurr ben de külot bezlerinin geçtim sızdırma yaşamadım ama 3 aylık daha oğlum, büyük numaralarda mı yapıyor acaba, öyleyse o aylarda bende başka beze geçerim 🙈
Sweetmama Deletedmom636262 ben memnunum doğduğundan beri kullanıyorum oğlum 3 aylık oldu şimdi külot bezlerine geçtim cırtlıdan
Tomunjerrysi Deletedmom636262 valla bezini bilmiyorum ama islak mendili berbat kizima acayip pisik yapti
Bebeketenci Ben sleepy kullanıyordum ama bebeğimin bacaklarını çok sıkıyor iz kalıyor diye denemek için aldım ve memnunum. Bence küçük bi paket alarak deneyebilirsiniz
Deletedmom636262 Bebeketenci sleep kullanıyordum şimdi tekrar netten sleep aldım ya karar kaldım 🤷♀️
Yagmuurr Sweetmama 6 numara kullanıyorum ama bilmiyorum ki 2 3 sefer sırılsıklam uyandık yani neye uğradığımı şaşırdım 🤭
Tomunjerrysi Deletedmom636262 bende sleepy kullanıyorum evde vardi ama sehirdisina çıkmıştım baby turco almak zorunda kaldim almaz olaydim
Deletedmom636262 Saitkereminannesi almadım Canım ya sleep aldım yine 🤷♀️ Pişik çekmedim şimdi pişik olursa ağlar durur