Bebeketenci Ben sleepy kullanıyordum ama bebeğimin bacaklarını çok sıkıyor iz kalıyor diye denemek için aldım ve memnunum. Bence küçük bi paket alarak deneyebilirsiniz
Deletedmom636262 Bebeketenci sleep kullanıyordum şimdi tekrar netten sleep aldım ya karar kaldım 🤷♀️
Sweetmama Yagmuurr ben de külot bezlerinin geçtim sızdırma yaşamadım ama 3 aylık daha oğlum, büyük numaralarda mı yapıyor acaba, öyleyse o aylarda bende başka beze geçerim 🙈
Yagmuurr Sweetmama 6 numara kullanıyorum ama bilmiyorum ki 2 3 sefer sırılsıklam uyandık yani neye uğradığımı şaşırdım 🤭
Tomunjerrysi Deletedmom636262 bende sleepy kullanıyorum evde vardi ama sehirdisina çıkmıştım baby turco almak zorunda kaldim almaz olaydim
Deletedmom636262 Saitkereminannesi almadım Canım ya sleep aldım yine 🤷♀️ Pişik çekmedim şimdi pişik olursa ağlar durur
Han30 Deletedmom636262 sleppy kullanıyordum. Ama 1 aydır baby turco. Çok iyi diyemem ama çokta kötü değil. Taşma vs yapmadı bizde.
Deletedmom636262 LinaTuba Ya ne bilim memnun kalanlar olmadı 🤦♀️ Çok olmadı acil bende aldım sleep yine
Yade012 Deletedmom636262 ya benim ablamın oğlu kullanıyor sanırım parfümlü bir bez idrarle buluştuğu zaman kötü bir koku yayılıyor çocuktan hemen ablamda o yüzden bırakti bezi
Yade012 Deletedmom636262 evet ciddiyim bezden ötürü kötü bir koku yayılıyordu çocuktan kiyafetleri bile çekerdi o kokuyu bezi bıraktı sonra başka beze geçti sorun kalktı ortadan
Yade012 Deletedmom636262 Molfix pure soft alabilirsiniz ben oğluma zamanında onu kullanıyordum diğer bezler gibi naylon degildi naylon gibi şat şut ses gelmiyordu eline alınca yumuşacık dokusu vardı pamuk gibi ben çok memnundum. Molfix pure soft kalitesi şuan kendini bozmadiysa bence en iyi bez odur
Misipisi35 Deletedmom636262 gece prima gündüz babyturco kullanıyorum. İdare eder kötü de değilim.iyi de değil ama bi.prima tabiki değil. Kullanilanilir