Üstte pylastgım videoya grow with jo spor diyoruz . 45 dk Leslie yapmak yerine bu videoyu 30 dk yapmak bana daha iyi geliyor daha etkili
Merhaba kızlar ✋🏻
BİRAZ UZUN OLACAK AMA HEPSİNİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ .
Daha öncede böyle post açıp kilo verdiğimiz arkadaslar vardır . Biz birlikte cok güzel kilolar verdik sizinle de verebiliriz. Önemli olan kendinize inanmanız .
Şimdi asıl konuya gelelim. 🦶🏻👀
KONUMUZ LESLİE İLE ZAYIFLAMA
EVET bu kadar basit ### her gün en az 30 dk Leslie yapıp birlikte zayıflayacağız arkadaşlar. Ben 2 ayda 10 kg vermiştim . Desteklemek anacıyla gümde en az 3 lt su ve porsiyon azaltarak .
Siz de yapabilirsiniz azim ve iradenizin sonucunu güzel alacağınıza inanıyorum sizde kendinize İnan’ın .
16 Şubat Leslie başlangıç günümüz bugünden itibaren her gün en az 30 dk Leslie yapıyoruz ve mutlaka gelip postun Altına kac dk yaptığınızı yazıyoruz.
Belli bir saati yok önemli olan gün içinde yapılıp yazılması.
10 gün sonra tartı günü yapıyoruz yani 26 şubatta ben tekrar post açacağım ve ordan devam edeceğiz
Örnek veriyorum başlangıç 80kg
güncel kilo 78.2 gibi yazıp kaldığımız yerden devam ediyoruz
Her 10 güne bir tartılıyoruz sonuçları yeni post acıp oraua yazarak devam ediyoruz
En doğru sonuç sabah ilk çiş sonrasıdır.
Adet zamanı kabızlık ishal gibi durumlarda tartı doğru sonuç vermez daha fazla gösterebilir canınızı sıkmayın bu yüzden 😊
@Busbae @HLmom @balyanakannesiiiii @Burcu24 @UcuBulunamayanBant @Smyrnagozde @lisbethsalander @03alparslan04 @Smyrnagozde @lisbethsalander @uyurgezer @tosbikyanak-ela- @HavvaHalil95
@Birceninannesii
@Sedatsn
@Prensinannesii
@Zeydeymen
@Rainyellow
@nilufer19
@Tugba25ocak
@doganinannesii
@Masalmmmmmm
@Tuchee
@meraklibiranne
@Yonca20