sarilokumumm Anne_gunlugu Bizimde aynı 13.5 aylıkaylık 2 aydır almıyoruz doktora gittik kan değerlerine bakıldı herşeyi gayet normal vitamin değerleri iyi dedi raporlu mama başladık bi tek bu etki eder dedi bakalım bugün kullanmaya başladık
Girlpower Anne_gunlugu benim kızım 13 aylık 10.5 kilo artık çok yavaş kilo alıyorlar eskisi kadar hızlı kilo almalarını beklemeyin ayda 200 gr belki 300 gr falan alıyor
Girlpower Anne_gunlugu kaç kilo şu an? Yani ortalamanın altında değilse kafanıza takmayın bence dönem dönem kilo alımı durabilir hatta kilo verebilir 😊
Yica Anne_gunlugu Ya bu çocuklar niye böyle Allah’ım ya. Her ay korkuyla tartilmaya gidiyoruz. Şey diyorum en azından vermemiş verse az ihtiyacından az yiyor derim ama ortalama yemiş. Ne günlere kaldık ya 🤦🏻
Anne_gunlugu Yica Vlla benim psikolojim bozuk gibi çocuğu hergun tartiya çıkarıyorum.oda alıştı görür görmez üstüne çıkıp rakamlarına bakıyor 😂
Ebruvekizlari Anne_gunlugu yaşına girdiğinden Beri çok fazla kilo alımı yok şuan 16 aylık 12 13 civarı felan